reklama
Elodia
Fanka BB :)
Ja mam od 2 zgagę :-/Cześć laski, ja dziś już na nogach od 6 mały nie dał pospać wyczuł że sobota :/ jak tam się czujecie przed andrzejkami?
Agatka29
No to nieźle :/Ja mam od 2 zgagę :-/
Elodia
Wolę zgagę niż rzyganko ale i tak nic przełknąć nie mogę za bardzo :-/ spróbuję coś jeszcze pospać chwilkę chociaż bo młoda w weekendy może spać do której chce to pewnie i tak po 10 wstanieNo to nieźle :/
SzczęśliwaCiężarna
A ja głupia sama wstałam tak wcześnie [emoji4] u mnie i mojego faceta dziś wielki dzień przekazanie wieści rodzinie
ObllannkaaaOoo
Aktywna w BB
My już też się budzimy....u mnie dzisiaj przespana cala noc..przewaznie raz jeszcze wstaje a dzisiaj tak ładnie spała [emoji4]
@Agatka29 jak co roku od 5lat andrzejki w domu...z chęcią by. już do Pl wrócił a żeby gdzieś się wybrać....chociaz dzisiaj po południu ruszamy z bratem i bratową na jakieś zakupki i coś zjeść
Wczoraj mieszkanie posprzątane więc dzisiaj trochę odpoczynku i przyjemności
Efit:
@SzczęśliwaCiężarna super [emoji4] My dzisiaj też mówimy moim rodzicom [emoji173]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
@Agatka29 jak co roku od 5lat andrzejki w domu...z chęcią by. już do Pl wrócił a żeby gdzieś się wybrać....chociaz dzisiaj po południu ruszamy z bratem i bratową na jakieś zakupki i coś zjeść
Wczoraj mieszkanie posprzątane więc dzisiaj trochę odpoczynku i przyjemności
Efit:
@SzczęśliwaCiężarna super [emoji4] My dzisiaj też mówimy moim rodzicom [emoji173]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
A ja głupia sama wstałam tak wcześnie [emoji4] u mnie i mojego faceta dziś wielki dzień przekazanie wieści rodzinie
Powodzenia
Agatka29
My też dziś w domku chociaż mieliśmy sporo zaproszeń, ale musiałam wymyślę że do teściów idziemy bo jak tu gdzieś iść jak ja się tak źle czuje :/ chociaż z tymi tesciami to nie kłamałam bo idziemy do nich, oni już wiedzą o ciąży także jak się źle poczuje to się poloze
SzczęśliwaCiężarna
Dziękuję [emoji4] będzie dzień pełen wrażeń ( do oby rodzin jedziemy oddzielnie więc będziemy przeżywać dwa razy )Powodzenia
reklama
Podziel się: