reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ooooo piękna zima u Ciebie [emoji7] a Ty jak można widzieć gdzie mieszkasz?
My do Zakopanego mamy jakieś 100km wiec niedaleko i w zimie bywam często ale po górach nie chodzimy bo my leniuchy jesteśmy :D na Giewoncie nigdy nie byłam ale uwielbiam na niego patrzeć z Gubałówki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zdjęcie zimy z Niemiec bo obecnie mieszkamy z mężem w Niemczech:)

Kurczę ja właśnie zima jeszcze nie byłam...ale od pierwszego razu jak bylismy jesteśmy zakochani z mężem w naszych polskich górach :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
He he faktycznie podobne jesteśmy bo ja tez zimna i zimy nie lubię dla mnie 30* stopni na plusie to idealna temperatura :D wole te nasze upały niż zimnooo brrrr ale tak jak mówisz w domku popatrzeć na te góry to super sprawa ;)
A miałam sie właśnie pytać jak córeczka? Pokazałaś jej zdjęcie dzidziutka?

Takie +30 z lekkim wiaterkiem jest w sam raz.
A młodej pokazałam zdjęcie. A ona na to że to wcale jak dziecko nie wygląda ale widzę że uśmiechnięta byla. A ja jej na to że ona przecież też kiedyś taka drobna byla to mloda ręce na biodra i ... "Jaja sobie mama robisz ja zawsze duża byłam" xD ale ogolnie to sie dopytywala kiedy bedzie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka. Wiec ok.

Jak juz bylo widać serduszko to chyba powinno być dobrze co? ....

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

A młodej pokazałam zdjęcie. A ona na to że to wcale jak dziecko nie wygląda ale widzę że uśmiechnięta byla. A ja jej na to że ona przecież też kiedyś taka drobna byla to mloda ręce na biodra i ... "Jaja sobie mama robisz ja zawsze duża byłam" xD ale ogolnie to sie dopytywala kiedy bedzie wiadomo czy chłopiec czy dziewczynka. Wiec ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Na pewno wszystko będzie dobrze [emoji173]

Zdjęcie zimy z Niemiec bo obecnie mieszkamy z mężem w Niemczech:)

Kurczę ja właśnie zima jeszcze nie byłam...ale od pierwszego razu jak bylismy jesteśmy zakochani z mężem w naszych polskich górach :)

Ooo w Niemczech to troszkę km do nas masz ;) polecam Wam przyjazd w zimie jest poprostu bajkowo w Zakopanym

Kurde może się zapisze już na tę wizytę...zebym nie miał tej u rodzinnego to bym poszła...ale już chyba wytrzymam do tego 30 ;) chociaż już mi ciężko [emoji16]

Kurde może się zapisze już na tę wizytę...zebym nie miał tej u rodzinnego to bym poszła...ale już chyba wytrzymam do tego 30 ;) chociaż już mi ciężko [emoji16]

Dasz radę :p a tu ledwo po pierwszej wizycie a już bym ruchy chciala czuć. Najważniejsze że L4 100% w końcu he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

He he aparatka jak jej mamusia :D na pewno sie cieszy ;)
Myśle ze tak, ja sie na tym nie znam ale wydaje mi ze najgorsze chyba za nami. Mi już całkowicie przeszły bóle brzucha także jestem spokojna chociaż jak sie załatwiam to pierwsze co patrzę na wkładkę czy nie ma plamienia ale na szczęście nie ma wiec codziennie jestem spokojniejsza

reklama
Dasz radę :p a tu ledwo po pierwszej wizycie a już bym ruchy chciala czuć. Najważniejsze że L4 100% w końcu he he

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja nie mogę narzekać od pracy odpoczywam już od grudnia 2015 [emoji16]
Mi kalkulator pokazuje wg OM na 28 czyli 8 dni po Tobie [emoji4] czyli dzisiaj niby u mnie 4tydz 6d ;)
To mam jeszcze czas...na spokojnie poczekam po 30tym pójdę :)

Do góry