reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

No to super :) i w fajnej porze roku będziemy rodzic będzie ciepło to i na spacerki będzie się chodziło :)
Też o tym myślałam, dzidzi w body do wózka i heja na spacerek :) nic tylko spędzać czas na świeżym powietrzu z maluszkiem :) no chyba że będą meeeega upały to wtedy spacer tylko rano, szybko szybko i do domu przed skwarem

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Też o tym myślałam, dzidzi w body do wózka i heja na spacerek :) nic tylko spędzać czas na świeżym powietrzu z maluszkiem :) no chyba że będą meeeega upały to wtedy spacer tylko rano, szybko szybko i do domu przed skwarem

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Dokładnie super ze będzie lato zawsze to lepiej wyjść na spacerek niż zima dziecko ubierać i siebie :) i te cudne ubranka letnie jej już nie mogę się doczekać <3

@Nowaja16 ja też się nie mogę doczekać <3 mam tak wielką nadzieję że tym razem mi się uda :)
Czekają nas trzy wesela w przyszłym roku - w kwietniu - już będę kulką, pod koniec lipca i w połowie sierpnia i jeśli wszystko będzie w porządku nie mam zamiaru odpuszczać zabawy :) niech maluch się że ma imprezowych rodziców i bawi się z nami :) już nawet o tym myślałam że wezmę którąś mamę do hotelu i o pewnej h dam jej maluszka a zawsze będę miała go pod kontrolą i będę mogła zajrzeć :) nie chce się izolować od razu bo dziecko.. Zdrowe dziecko = szczęśliwa mama :) a co do karmienia to coś się wymyśli, mam sporo czasu [emoji14]

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziewczyny, a jak u was z aktywnością fizyczną? Bo u mnie masakra. Grałam w squasha, ale w ciąży się nie zaleca, na basen nie moge, bo walczę z egzemą, na długie spacery za zimno.... I już czuję że kondycja nie ta i ciało też nie takie. Co wy robicie? Jak ćwiczycie?

@Nowaja16 ja też się nie mogę doczekać <3 mam tak wielką nadzieję że tym razem mi się uda :)
Czekają nas trzy wesela w przyszłym roku - w kwietniu - już będę kulką, pod koniec lipca i w połowie sierpnia i jeśli wszystko będzie w porządku nie mam zamiaru odpuszczać zabawy :) niech maluch się że ma imprezowych rodziców i bawi się z nami :) już nawet o tym myślałam że wezmę którąś mamę do hotelu i o pewnej h dam jej maluszka a zawsze będę miała go pod kontrolą i będę mogła zajrzeć :) nie chce się izolować od razu bo dziecko.. Zdrowe dziecko = szczęśliwa mama :) a co do karmienia to coś się wymyśli, mam sporo czasu [emoji14]

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja też wierzę że tym razem się uda także nie mam innej opcji w lipcu będziemy szczęśliwymi mamusiami te sliczniutkie stupki i takie pyzate policzki jej już sobie to wyobrażam oby ten czas szybko zlecial :) i bardzo dobrze dokładnie nie ma co się izolować ja też na wszystkie imprezy będę zabierać maluszka będzie cudownie zobaczysz :)

Ale mam kryzys czasami jeśli chodzi o to...
1511461383-054ad4b7b8587f5d-aaaaaa.jpeg

Normalnie jak jakaś dupa.. A muszę codziennie, czasem mam dzień że jak już widzę tą igłę to mi się na pawia zbiera.. Blee

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]

reklama
Do góry