reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jakiego?

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Tego w kubku z korala- orzech karmel [emoji3]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
pracowita godzinka i Was przrczytalam. szalone ciezarowki!
wczoraj przed snem jak bylam siku to pierwszy raz nie plamilam. dzisiaj tez nic. czuje ogromna ulge. wiem, e jeszzce roznie moze byc, ale widok bielutkiego papieru toaletowego dziala na mnie niezwykle kojaco.

co do sexu to moj M po tych plamieniach powiedzial, ze mnie nie tknie poki nie urodze. poki co ja sama sie boje cokowliek robic. jednak jesli bedzie dobrze dluzszy czas to go wykorzystam i juz.

ja dzis robilam na obiadek paski z piersi kurczaka w ciescie nalesnikowym smazone na glebikim tluszczu, do tego piurre z ziemniakow i surowka. marchewki i jablka. prpcz surowki mam jeszcze ten sam obiad na jutro.

moj M nie ma problemu z usg dopochwowym czy w ogole jakimkolwiek. byl tez jak rodzil sie Teos. trzymal mnie za reke, pod sam koniec trzymal mi na twarzy maske z gazem. i potem to on ubral Teosia. przezycie to bylo dla niego wielkie, ale w sensie pozytywnym. poza nim i polozna oraz pielegniarka to mialam jeszcze podczas porodu jakiegis studenta. nawet nie wiem kiedy sie mnie pytali czy moze byc. penwie w momencie kiedy sie zaciagnelam gazem i mialam wirka w glowie. tak czy siak facet mialm okazje zobaczyc w 1,5h w kapsulce caly porod. nawet na koniec podszedl - dla odmiany- od twarzy strony i podziekowal, ze mogl popatrzec.

Boże dziewczyny ile ja bym dała żebym miała taki apetyt jak Wy.. Mi cały czas nie dobrze dziś się nawet nasiliło jak pomyślę o jedzeniu to już mi źle :( mąż mi tylko co jakiś czas kanapki z pomidorem robi bo tylko to jakoś daje rade dziś przełknąć eh

Oj kapuchę bym zjadła :-) garnek bigosu w święta opędzluję cały chyba :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Kupiłam dzisiaj główkę kapusty i będę gotować jak mnie najdzie :-D
A tak na święta to musowo bigosik :-) ale np na słodkie to nie mam smaków, tak miałam też w pierwszej ciąży. a jak u Ciebie? Masz jakieś zachcianki? :-)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nowaja16 zobaczysz że niedługo Ci minie i nadrobisz żywieniowe zaległości. A kanapeczki z pomidorem samo zdrowie :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Oby przeszło tak powoli liczę ze kolo 10 tygodnia zaczną slabnac te mdlosci gdzies tak wyczytałam ale jak już będzie dobrze to wszystko będę jadła niczego nie będę sobie odmawiala juz ciul z ta waga :D

reklama
Oby przeszło tak powoli liczę ze kolo 10 tygodnia zaczną slabnac te mdlosci gdzies tak wyczytałam ale jak już będzie dobrze to wszystko będę jadła niczego nie będę sobie odmawiala juz ciul z ta waga :D
Wagę to po porodzie przy karmieniu piersią szybko się zgubi :-) tak że ja też nie przejmuje się kilogramami. Ale bede sie starala nie przytyć więcej niż 15

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry