reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardzo fajny pomysł z tym forum. Można się wspierać i rozwiewać swoje wątpliwości. Razem raźniej :)
A czasami bardzo wesoło się robi :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem z Warszawy. Termin wg OM 07.07 a wg USG 10.07. To moja pierwsza ciąża :) Na L4 jestem juz od 4 tygodnia ciąży ze względu na ogromny stres i i bardzo odpowiedzialne stanowisk pracy. Ze względu na dużą ilość czasu będę tu regularnie :)
Witam serdecznie

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli nie udało się dzisiaj porozmawiać?

Jaki?

Też mi się mega podobają..! Dobrze że wrzuciłaś pomysł, może ja też kogoś zmuszę do przysłania z USA jak wszystko dobrze pójdzie :) W końcu ciężarnej nie odmówią ;)

A będziesz jeździła tym wózkiem głównie po jakimś nierównym terenie? Pamiętaj, ze jak potrzebujesz wózek do miasta, to pompowane koła są strasznie ciężkie. Jak będziesz szła do sklepu itp to nie zakręcisz wózkiem w miejscu. No i w 90% to ty będziesz go np składać do auta- jeśli jeździsz. A jeśli natomiast mieszkasz w jakimś terenie, gdzie w krę wchodzą spacery po lesie, nierównych ścieżkach, nie wrzucasz tego 5 x dziennie do bagażnika to pompowane super

Oglądałam właśnie "Jutro będziemy szczęśliwi". Piękny film ale popłakałam się na końcu jak bóbr.
Najpierw i tak go chce zobaczyć na żywo jak wyglada czy właśnie jest ciężki czy nie ale wydaje sie byc lekki i bardzo łatwy w obsłudze muszę go najpierw przetestować w sklepie bo wiadome ze może sie okazać nie praktyczny a tylko ładny tak wiec wszystko przede mną :D nic tylko jeździć i wybierać :D

reklama
Cześć dziewczyny! Jestem z Warszawy. Termin wg OM 07.07 a wg USG 10.07. To moja pierwsza ciąża :) Na L4 jestem juz od 4 tygodnia ciąży ze względu na ogromny stres i i bardzo odpowiedzialne stanowisk pracy. Ze względu na dużą ilość czasu będę tu regularnie :)
Witamy i zapraszamy [emoji5]Gratuluje maluszka [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry