Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dzwoniłam do dwóch prywatnych klinik w mojej okolicy i czego się dowiedziałam:
Lekarz nie zrobi mi bety ani nie przyjemnie z powodu ciąży, bo się tym nie zajmuje Konsultuje (oraz wypisuje lekarstwa) jedynie w przypadku ciąż powikłanych, bliźniaczych, (plus wieloraczych) lub po poronieniu ze skierowaniem od położnej i ewentualnie później są one prowadzone przez szpital jeśli tego wymagają.
Miła pani poradziła mi udać się w odpowiednim czasie, do położnej przyjmującej w moim rejonie. U nich w klinice lekarze zajmują się leczeniem kobiecych chorób oraz leczeniem niepłodności.
Druga klinika i mniej miła pani powiedziała, że przyjmują w tej chwili tylko ze skierowaniem od ogólnego (normalnie nie trzeba skierowania) kiedy podejrzewana jest jakaś choroba kobieca, ponieważ mają bardzo duże obłożenie pacjentek w tej chwili a tylko dwóch ginekologów i terminy za 2 miesiące. Ciężarne przyjmują tylko ze skierowaniem od położnej, jeśli uzna, że jest taka konieczność. Jeśli coś złego się dzieje to mam pojechać na ostry dyżur do szpitala. Więc nici z bety, bo w laboratorium mi powiedzieli, że bez skierowanie nie zrobią.
Irlanda szwecja tricje nsczej maja niz anglia .... mimo ze ta sama Elunia i Filipek
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom