reklama
Karla88
Fanka BB :)
Om 2 października czyli wychodzi 7+1 a wg USG 7 tc
Ja okres 7 października jest szansa ze będę widzieć już coś
Junka
Zaangażowana w BB
To gratulacje!!! Najważniejsze ze jesteś szczęśliwaDzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie
Junka
Zaangażowana w BB
Gratulacje Kochana :*My już po wizycie wszystko oki, całe 1,11 cm mojego małego groszka [emoji173] wg USG to 7 tc.
Zobacz załącznik 829892
olaaa7
Będzie dobrzeGratuluje [emoji173]️ ja już siedzę i czekam i z nerwow nie wytrzymuje juz
A myślałam że tylko ja tak świruję)
Ja też najpierw biegałam sprawdzić, czy aby okres się nie pojawi a teraz biegam bo ciągle chce mi się siku
@olaaa7 super..! Ja umówiłam się na wizytę do gina jednak na czwartek- bo dostanę wtedy tylko skierowania na USG i badania krwi.. Dziwna praktyka, ale ok. Porobię badania i akurat odczekam pewnie ze 2 tyg żeby pójść na USG
Aktualnie wcinam twarożek z kilogramem czosnku... może to pomoże.. o ile mój luby przeżyje
Elodia
Spokojnie :-) wszystko będzie dobrze.Gratuluje [emoji173]️ ja już siedzę i czekam i z nerwow nie wytrzymuje juz
Boże a moja wizyta już za 3 dni aaaaa...ale zlecialo.
Dorotea.
Poszlam dzisiaj do lekarza ogolnego, bo na czwartkowa wizyte mam zrobic Tsh i toxo. Wiem, ze tokso nie jest refundowana, ale Tsh juz tak i chcialam zaoszczedzic. Jak sie lekarz dowiedzial, ze jestem w ciazy to dal skierowania jak dla emerytki praktycznie na wszystko co sie da. Az odpuszcze sobie przepisywanie tego tutaj Nigdy nie bylam przebana na wszystko a teraz juz zrobie te wyniki skoro jest skierowanie
reklama
Elodia
Przyzwyczaisz się :-) po tygodniu w domu zobaczysz jakoe to fajne i wygodne:-)No to jade do pracy. Byc moze ostatni raz. Dziwne uczucie.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: