reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No to jade do pracy. Byc moze ostatni raz. Dziwne uczucie.

0d1yskjow8yc9r6q.png

mhsvvcqgsrqs1yc2.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A myślałam że tylko ja tak świruję:))

Ja też najpierw biegałam sprawdzić, czy aby okres się nie pojawi a teraz biegam bo ciągle chce mi się siku :hmm:

@olaaa7 super..! Ja umówiłam się na wizytę do gina jednak na czwartek- bo dostanę wtedy tylko skierowania na USG i badania krwi.. Dziwna praktyka, ale ok. Porobię badania i akurat odczekam pewnie ze 2 tyg żeby pójść na USG :)

Aktualnie wcinam twarożek z kilogramem czosnku... może to pomoże.. o ile mój luby przeżyje ;-) ;)

Poszlam dzisiaj do lekarza ogolnego, bo na czwartkowa wizyte mam zrobic Tsh i toxo. Wiem, ze tokso nie jest refundowana, ale Tsh juz tak i chcialam zaoszczedzic. Jak sie lekarz dowiedzial, ze jestem w ciazy to dal skierowania jak dla emerytki praktycznie na wszystko co sie da. Az odpuszcze sobie przepisywanie tego tutaj ;) Nigdy nie bylam przebana na wszystko a teraz juz zrobie te wyniki skoro jest skierowanie :p

reklama
Do góry