reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Poszlam dzisiaj do lekarza ogolnego, bo na czwartkowa wizyte mam zrobic Tsh i toxo. Wiem, ze tokso nie jest refundowana, ale Tsh juz tak i chcialam zaoszczedzic. Jak sie lekarz dowiedzial, ze jestem w ciazy to dal skierowania jak dla emerytki praktycznie na wszystko co sie da. Az odpuszcze sobie przepisywanie tego tutaj ;) Nigdy nie bylam przebana na wszystko a teraz juz zrobie te wyniki skoro jest skierowanie :p
Wow ale super lekarz Ci sie trafil [emoji5]

0d1yskjow8yc9r6q.png

mhsvvcqgsrqs1yc2.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czasami niewiadomo co jest przyczyna [emoji16] u mnie na początku zawsze była owulacja, ładne ciałko żółte ale endometrium kiepskie (ale i tak nie było tragiczne). Mój facet też się badał i było ok (bo nie idealnie) on dostał witaminy dla chlopakow i zaszlismy w tym "bezowulacyjnym" [emoji16]

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

U nas tylko moje tsh skaczace i 5 lat staran o corke a Teraz 3 msce staran Po porodzie;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry