reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To Ja dzus rano zolcia;//

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam w nocy to samo... Już nie było czym... Samymi kwasami zoladkowymi

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
U mnie 2 lata minęło we wrześniu [emoji4] a ślub będziemy mieli jak dobrze pójdzie w grudniu na święta ( cywilny ) a w 2019 kościelny [emoji4][emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bylam u prywaciaka ma becie i usg w 7+3 potem z NHS w 12+5

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwoniłam do dwóch prywatnych klinik w mojej okolicy i czego się dowiedziałam:
Lekarz nie zrobi mi bety ani nie przyjemnie z powodu ciąży, bo się tym nie zajmuje 8-) Konsultuje (oraz wypisuje lekarstwa) jedynie w przypadku ciąż powikłanych, bliźniaczych, (plus wieloraczych) lub po poronieniu ze skierowaniem od położnej i ewentualnie później są one prowadzone przez szpital jeśli tego wymagają.
Miła pani poradziła mi udać się w odpowiednim czasie, do położnej przyjmującej w moim rejonie. U nich w klinice lekarze zajmują się leczeniem kobiecych chorób oraz leczeniem niepłodności.
Druga klinika i mniej miła pani powiedziała, że przyjmują w tej chwili tylko ze skierowaniem od ogólnego (normalnie nie trzeba skierowania) kiedy podejrzewana jest jakaś choroba kobieca, ponieważ mają bardzo duże obłożenie pacjentek w tej chwili a tylko dwóch ginekologów i terminy za 2 miesiące. Ciężarne przyjmują tylko ze skierowaniem od położnej, jeśli uzna, że jest taka konieczność. Jeśli coś złego się dzieje to mam pojechać na ostry dyżur do szpitala. Więc nici z bety, bo w laboratorium mi powiedzieli, że bez skierowanie nie zrobią.

reklama
Do góry