reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

To Ja dzus rano zolcia;//

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałam w nocy to samo... Już nie było czym... Samymi kwasami zoladkowymi

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

reklama
Dzisiaj mija dwa lata od kiedy jestem z M :-) ale to szybko zleciało :-) a w sierpniu już ślub. O matko. Nie sądzilam po moich przejściach, że koedykolwiek do ślubu dojdzie

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
U mnie 2 lata minęło we wrześniu [emoji4] a ślub będziemy mieli jak dobrze pójdzie w grudniu na święta ( cywilny ) a w 2019 kościelny [emoji4][emoji4]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bylam u prywaciaka ma becie i usg w 7+3 potem z NHS w 12+5

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzwoniłam do dwóch prywatnych klinik w mojej okolicy i czego się dowiedziałam:
Lekarz nie zrobi mi bety ani nie przyjemnie z powodu ciąży, bo się tym nie zajmuje 8-) Konsultuje (oraz wypisuje lekarstwa) jedynie w przypadku ciąż powikłanych, bliźniaczych, (plus wieloraczych) lub po poronieniu ze skierowaniem od położnej i ewentualnie później są one prowadzone przez szpital jeśli tego wymagają.
Miła pani poradziła mi udać się w odpowiednim czasie, do położnej przyjmującej w moim rejonie. U nich w klinice lekarze zajmują się leczeniem kobiecych chorób oraz leczeniem niepłodności.
Druga klinika i mniej miła pani powiedziała, że przyjmują w tej chwili tylko ze skierowaniem od ogólnego (normalnie nie trzeba skierowania) kiedy podejrzewana jest jakaś choroba kobieca, ponieważ mają bardzo duże obłożenie pacjentek w tej chwili a tylko dwóch ginekologów i terminy za 2 miesiące. Ciężarne przyjmują tylko ze skierowaniem od położnej, jeśli uzna, że jest taka konieczność. Jeśli coś złego się dzieje to mam pojechać na ostry dyżur do szpitala. Więc nici z bety, bo w laboratorium mi powiedzieli, że bez skierowanie nie zrobią.

reklama
Do góry