reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mój M za to lubi. A do mnie jedzenie surowego mięcha no po prostu nie przemawia. Tak samo jak owoce morza, czy wątróbka z cebulką. Albo czernina. Jak ktoś lubi no to spoko :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Kurcze to moj w sobote znalazl sklep ze swiezymy rybami i zjadlam duzo
Krewetek ale bardzo dobrze je mylam , nie moglam Sie oprzec kurcze

Szybke parmenska surowa mozna Ale wczesniej trzeba Ja zamrozic slynne prosciutto crudo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to moj w sobote znalazl sklep ze swiezymy rybami i zjadlam duzo
Krewetek ale bardzo dobrze je mylam , nie moglam Sie oprzec kurcze

Szybke parmenska surowa mozna Ale wczesniej trzeba Ja zamrozic slynne prosciutto crudo

A nie da się czasem zamrozić tatara i potem wcinać? :p

Nie ma ci narzekać na PL w Holandii macierzyński trwa chyba 3 miesiące a potem do roboty wole pobierać 80% przez rok i buc w domu ja nie narzekam na pl do tego opieka od początku nawet w 5 tyg jak coś się dzieje ratują ciąże nie wyobrażam sobie w innym kraju żyć i czekać do 12 tyg

I tak zle i tak z tymi Usg
W Uk 1 Usg bylo
W 11 tyg 5 dni byl
Czlowieczek w de 5 Tydz kazali przyjsc i zylam w stresie bo byl
Tylko pecherzyk dwa tyg stresu zanim je widzialam hah , z tym
Usg to wole pozniej czekac ;)

Hmmm tatar :) lubię bardzo, ale jak mam wybór to wolę z surowego łososia :)
Sushi też lubię, teraz tylko ze smażoną rybą lub z taką wędzoną na gorąco.

Każdy kalkulator pokazuje mi inna date porodu jeden 30 lipca,drugi 31 lipca,a jeszcze inny 1 sierpnia.Dopiero faktycznie się dowiem jaka mam date porodu po wizycie u lekarza sama jestem ciekawa jaką date ustali

reklama
A nie da się czasem zamrozić tatara i potem wcinać? :p

Tatar to surowe niestety mieso a szynka jest wedzona dlugo bodajze pare mscy mimo to i tak nalezy Ja mrozic , z tatarem to JuZ inna droga;), tak samo sery Brie Gorgonzola nie wolno bo to plesn a Ja je koffam pizze z gorgo hmmmmmm

Do góry