reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Tatar to surowe niestety mieso a szynka jest wedzona dlugo bodajze pare mscy mimo to i tak nalezy Ja mrozic , z tatarem to JuZ inna droga;), tak samo sery Brie Gorgonzola nie wolno bo to plesn a Ja je koffam pizze z gorgo hmmmmmm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja czytałam i też któreś dziewczyny mówiły, że można jeść sery pleśniowe jeśli są z mleka pasteryzowanego.

@kinga30 odezwij się co u ciebie???

3jgx43r8fepxgwfi.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No właśnie też dziś myślałam o naszej Kini

reklama
Sprawdź skład tylko. Te sery z niepasteryzowanego mleka są dużo droższe i mają krótszy termin spożycia.
Właśnie sprawdzałam i w składzie jest mleko pasteryzowane, tylko że są też jakieś tam bakterie i one mnie zastanawiają. Jak nie zapomnę to jutro zapytam lekarza.

Do góry