reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Margana tylko acard bo to była ciąża co się źle zagniedzila a przy pierwszej ciąży w dniu porodu okazało się że mam zapchane łożysko więc mogę mieć problem z nadmierna krzepliwoscia. Luteiny nie potrzebuje bo nigdy nie miałam problemów z progesteronem więc idę na wizytę dopiero za ponad 2 tyg

reklama
Chyba mnie zwykłe dżinsy już cisną, jestem zdziwiona, bo na pewno nie przytyłam, no i to trochę szybko chyba
Ja już się na leginsy musialam przerzucic przez te zakichane wzdęcia.

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png

Jeszcze szybciej nam do lipca czas zleci :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

3jgxskjohplcokwj.png
O tak [emoji4][emoji4] w sumie chciałbym żeby była juz chociaż połowa [emoji4] żeby sie mniej martwić i wogole. Kurczę za 3 dni o tej godzinie powoli bede szykować się do lekarza . cieszę sie i jednocześnie boje [emoji20]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

O tak [emoji4][emoji4] w sumie chciałbym żeby była juz chociaż połowa [emoji4] żeby sie mniej martwić i wogole. Kurczę za 3 dni o tej godzinie powoli bede szykować się do lekarza . cieszę sie i jednocześnie boje [emoji20]

Będzie dobrze :) Nie ma innej opcji. A jak się czujesz?

reklama
Niby lepiej jak poprzednio. Ale dzisiaj wyjątkowo trochę częściej pobolewa podbrzusze i przy okazji piersi. Nie wiem może to przez to ze mamy remont. Niby nic nie robie ale wiadomo kurz itd.

Do góry