reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam wszystkie mamusie :) mam nadzieje że każda miała dobrą i przespana noc :) ja w nocy obudziłam się kilka razy a to napić sie a to do kibelka :). A tak mnie piersi bolały że idąc do łazienki musiałam podnieść bluzkę i je sobie masowalam

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się i ja :) dzisiaj w nocy jedynie dwa razy się obudziłam po czym od razu usunęła, może mi ta bezsenność minęła :) narazie nie wstaje z łóżka młody jeszcze śpi nie chce go obudzić a zresztą już mnie mdli
Mnie juz rez mdli, niby jem sniadanie ale mi w ogole nie smakuje:/

Hejj
Bylam wczoraj u lekarza no i.... Pecherzyk ciazowy jest i to spory bo 16.8mm ale lekarz widzi narazie tylko pecherzyk. Troche sie msrtwie, ze jest on taki duzy a lekarz nic tam nie zobaczyl jeszcze, a jestem w 5 tyg i 5 dniu. Za tydzirm mam przyjsc na usg zeby zobaczyc czy cos się już rozwinęło.ehhh boje sie

Witam z rana. Młoda do szkoły uszykowana, a ja stoję jak na rzęsach.w. nocy co chwilę na siku się budziłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hejj
Bylam wczoraj u lekarza no i.... Pecherzyk ciazowy jest i to spory bo 16.8mm ale lekarz widzi narazie tylko pecherzyk. Troche sie msrtwie, ze jest on taki duzy a lekarz nic tam nie zobaczyl jeszcze, a jestem w 5 tyg i 5 dniu. Za tydzirm mam przyjsc na usg zeby zobaczyc czy cos się już rozwinęło.ehhh boje sie
Ja bylam wczoraj 5+0 I tez byl pecherzyk 11mm

Myślicie, że na USG w 6+3 powinno już być serce słychać? Zastanawiam się czy mogę się nastawić na coś w tym terminie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Myślicie, że na USG w 6+3 powinno już być serce słychać? Zastanawiam się czy mogę się nastawić na coś w tym terminie

Zalezy od lekarza ja nie slyszalam serduszka bardzo dlugo moj gin twierdzil, ze kazde badanie dodatkowe moze zachwiac rozwoj dziecka wiec skupialismy sie na minimum ;) nie nastawialabym sie na twoim miejscu ale serduszko jak najbardziej moze byc juz widoczne

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Różnie to bywa, ja byłam 5+5 i słyszałam serduszko ale tu niektóre dziewczyny widziały sam pęcherzyka, u Ciebie myślę że już będzie serduszko :)

reklama
Do góry