Wiolka1980
Fanka BB :)
Powiedziałam mu że dwa testy robiła i obydwa wyszły pozytywnie . Ja do niego chodzę już bardzo długo i mnie znaZałożył kartę a na usg nic nie znalazł? Jak to tłumaczył?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedziałam mu że dwa testy robiła i obydwa wyszły pozytywnie . Ja do niego chodzę już bardzo długo i mnie znaZałożył kartę a na usg nic nie znalazł? Jak to tłumaczył?
Powiedziałam mu że dwa testy robiła i obydwa wyszły pozytywnie . Ja do niego chodzę już bardzo długo i mnie zna
To super lekarz i dlatego do niego wracam przy każdej ciąży. Ostatnio byłam ok 16 lat temu ☺Mój też i beta pozytywna a karty nie zakłada bo nie może... Luzak ten twój
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super!Gratulacje[emoji5]Hejka!
Nie dam rady Was doczytać. Mam nadzieję że dzisiejsze wizyty bez żadnych komplkacji i macie same pozytywne wieści. Ja też dziś po wizycie. Serduszko jest, 7 tydzień skoczony a dzidziuś ma 12mm
Któraś z Was stosowala ten imbir na mdłości? Pomógł coś? Jak to się robi?
Inhalacje z soli fizjologicznej.Jakieś metody na katar ??? Odwiedziłam moje żłobiaki i mam...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Polecam imbir marynowany. W pierwszej ciazy potrafilam zjesc caly sloik na jedno posiedzenie