reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja też już na zwolnieniu.. Pierwsza ciąża w tym roku też zakończona niepowodzeniem.. Stąd moja gin chucha i dmucha na mnie.. Oszaleć idzie w domu stąd już nawet obiady dwudaniowe hehe

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Wiesz i chyba ma rację, lepiej dmuchać na zimne jak to mówią, tym bardziej że będąc dzień przed urlopem w pracy dostałam plamien i myślałam że na zawał zejdę, pojechałam do lekarza na szczęście okazało się że wszystko oki i plemienia po paru dniach ustapilo , ale strach niestety mam ogromny staram się jakoś to opanowywac , ale czasami sama siebie nie poznaje:/ ...nie wiem czy Ty tak samo mocno to przeżywasz czy że mną coś nie tak?:)

reklama
hehe ja w tej ciąży chyba wegetarianką zostanę, bo na mięso patrzeć nie mogę :D....a dziś to nawet herbata mi się cofa :baffled: i to z każdą godziną jest gorzej

A próbowałas może herbatki z imbirem , albo wody z sokiem z cytryny ( letniej)podobno świetny sposób na mdłości niestety sama potwierdzić nie moge bo dopiero dziś rano miałam pierwsze lekkie mdłości, ale podobno mega pomagało mojej przyjaciółce :)

hehe ja w tej ciąży chyba wegetarianką zostanę, bo na mięso patrzeć nie mogę :D....a dziś to nawet herbata mi się cofa :baffled: i to z każdą godziną jest gorzej

Matko nam to samo z mięsem. Rosół dzisiaj robiłam i nie byłam w stanie do gara mięsa wrzucić [emoji52] a moje chłopaki mięsożerne, obiad bez tego to nie obiad, jak żyć.

Ehhh jak ja bym wróciła do pracy ... :) juz mi grubo 18 miesięcy wybije na siedzeniu w domu i zanosi się że jeszcze troche posiedze. A w pracy bym wypoczęła, na delegacjach odespała... ojjj rozmarzyłam sie, a mój mały potworek odmowił dziś popołyudniowej drzemki wiec ciekawie sie zapowiada 2 połowa dnia.

A na obiad dziś niezdrowe spaghetti. Na pierwsze danie miałam całą tabliczkę Kinder czekolady :D

Wiesz i chyba ma rację, lepiej dmuchać na zimne jak to mówią, tym bardziej że będąc dzień przed urlopem w pracy dostałam plamien i myślałam że na zawał zejdę, pojechałam do lekarza na szczęście okazało się że wszystko oki i plemienia po paru dniach ustapilo , ale strach niestety mam ogromny staram się jakoś to opanowywac , ale czasami sama siebie nie poznaje:/ ...nie wiem czy Ty tak samo mocno to przeżywasz czy że mną coś nie tak?:)
Nie jestes sama w tych odczuciach. Ja tez mam strate za soba i strasznego stresa. W toalecie papier ogladam z kazdej strony jak glupia czy jakiejs plamki nie ma. Boje sie isc na l4, zeby nie bylo ze zaraz bede musiala wracac [emoji53] Straszne to jest i ciezko nad tym zapanowac. Czekam z niecierpliwoscia na wynik bety i usg.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh jak ja bym wróciła do pracy ... :) juz mi grubo 18 miesięcy wybije na siedzeniu w domu i zanosi się że jeszcze troche posiedze. A w pracy bym wypoczęła, na delegacjach odespała... ojjj rozmarzyłam sie, a mój mały potworek odmowił dziś popołyudniowej drzemki wiec ciekawie sie zapowiada 2 połowa dnia.

A na obiad dziś niezdrowe spaghetti. Na pierwsze danie miałam całą tabliczkę Kinder czekolady :D
Ojoj, to tyle siedziec w domu to bym chyba nie cala rady. Po roku siedzenia w domu z corka lecialam do pracy jak na skrzydlach [emoji12] Chociaz tez ciezko bylo sie nia zajmowac przed nocka i po nocy, ale zawsze to jakas odmiana.

Ojoj, to tyle siedziec w domu to bym chyba nie cala rady. Po roku siedzenia w domu z corka lecialam do pracy jak na skrzydlach [emoji12] Chociaz tez ciezko bylo sie nia zajmowac przed nocka i po nocy, ale zawsze to jakas odmiana.

A ja juz z dzieciakami 7 lat w domu☺

O matko jaki okropny bol cyckow jak autobusem telepie na nierownosciach [emoji33]

Tak samo
..też tydzień temu miałam plamienia i od razu panika.. Także to chyba normalne że tak a nie inaczej reagujemy na wszystko co niekoniecznie jest zawsze złe

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry