reklama
Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Tak samo
..też tydzień temu miałam plamienia i od razu panika.. Także to chyba normalne że tak a nie inaczej reagujemy na wszystko co niekoniecznie jest zawsze złe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Myślę, że to z powodu naszych wcześniejszych przeżyć, ale wierzę że tym razem wszystko się uda i za parę miesiącami będziemy tulić nasze kruszynki
Jak daleko byłaś gdy straciłaś swoją Anastazje? Jeśli nie chcesz rozdrapywac tematu to możemy po tym nie rozmawiać nie wiem jak podchodzisz do tematu ja gdy w styczniu dowiedziałam się że Maciusiowi w 11tygodniu przestało bic serduszko tak poprostu bez żadnych objawów to myslalam że się niepozbieram i przez parę dobrych miesięcy dochodziłam do siebie..
Onaszczesliwa2018
On
On biedna współczuję Ci do tego mieszanka różnych zapachów to musi być dla Ciebie prawdziwa katorga mam nadzieję że nie zostało Ci już zbyt wiele?
O matko jaki okropny bol cyckow jak autobusem telepie na nierownosciach [emoji33]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
On biedna współczuję Ci do tego mieszanka różnych zapachów to musi być dla Ciebie prawdziwa katorga mam nadzieję że nie zostało Ci już zbyt wiele?
A próbowałas może herbatki z imbirem , albo wody z sokiem z cytryny ( letniej)podobno świetny sposób na mdłości niestety sama potwierdzić nie moge bo dopiero dziś rano miałam pierwsze lekkie mdłości, ale podobno mega pomagało mojej przyjaciółce
Nie próbowałam, ale dziś kupię korzeń i będę parzyć mam nadzieję, że pomoże, rano czuję się elegancko a na wieczór jest kaplica...:/ ma któraś z Was zawroty głowy ?
Ja też już na zwolnieniu.. Pierwsza ciąża w tym roku też zakończona niepowodzeniem.. Stąd moja gin chucha i dmucha na mnie.. Oszaleć idzie w domu stąd już nawet obiady dwudaniowe hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
ciąża jest po to żeby odpoczywać, bo jak urodzimy to takich rarytasów już nie będzie ja też jestem po stracie i długo staraliśmy się o dzidzię, każde zakłucie w brzuchu strasznie mnie stresuje, boję się żeby wszystko było ok, więc mam nadzieję, że jak najszybciej pójdę na l4
Wiolka1980
Witam. Ja też jestem lub będę ☺lipcowa mama. Jutro mam pierwszą wizytę potwierdzającą ciąże ale jestem pewna na 100 procent ze maleństwo rośnie
Margana
Masakrycznie sie czuje w autobusach. Jest mi slabo, duszno, niedobrze. I jeszcze te cycki. A to moj glowny srodek transportu.On
Zaraz wysiadam, ale jeszcze przede mna daleka droga powrotna.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Nie próbowałam, ale dziś kupię korzeń i będę parzyć mam nadzieję, że pomoże, rano czuję się elegancko a na wieczór jest kaplica...:/ ma któraś z Was zawroty głowy ?
ciąża jest po to żeby odpoczywać, bo jak urodzimy to takich rarytasów już nie będzie ja też jestem po stracie i długo staraliśmy się o dzidzię, każde zakłucie w brzuchu strasznie mnie stresuje, boję się żeby wszystko było ok, więc mam nadzieję, że jak najszybciej pójdę na l4
Znam doskonale niestety to co czujesz sama wsluchuje się w mój organizm obserwuje i czasami myślę, że świruje Za godzinkę muszę zadzwonić do lekarza i mi powie o której mam przyjechać , mam nadzieję że dziś już usłyszę serduszko i wiadomość że wszystko jest Oki może to na choć znów na jakiś czas mnie uspokoji. życzę duuuuuzo spokoju teraz to nam najbardziej potrzebne
Onaszczesliwa2018
Witam. Ja też jestem lub będę ☺lipcowa mama. Jutro mam pierwszą wizytę potwierdzającą ciąże ale jestem pewna na 100 procent ze maleństwo rośnie
Witamy Mamusiu i do tego moja imienniczko )
Onaszczesliwa2018
Znam doskonale niestety to co czujesz sama wsluchuje się w mój organizm obserwuje i czasami myślę, że świruje Za godzinkę muszę zadzwonić do lekarza i mi powie o której mam przyjechać , mam nadzieję że dziś już usłyszę serduszko i wiadomość że wszystko jest Oki może to na choć znów na jakiś czas mnie uspokoji. życzę duuuuuzo spokoju teraz to nam najbardziej potrzebne
Zawroty głowy to w sumie miałam jak niewiedzialam że jestem w ciazy zaraz po jajeczkowaniu czułam się jakbym pijana była haha
reklama
Wiolka1980
Witaj☺Witamy Mamusiu i do tego moja imienniczko )
Podziel się: