reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O matko jaki okropny bol cyckow jak autobusem telepie na nierownosciach [emoji33]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie cycki bolą jak się ruszam. Jak leżę to jest w miatę ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Uf, doczytałam Was do końca :) witajcie najświeższe mamy w towarzystwie!

Macie też taki jakiś, nie wiem nawet jak to nazwać, niepokój? Rozedrganie wewnętrzne. Mnie cały czas coś jakby roznosi. Nie mam siły z jednej strony a z drugiej aż mnie nosi nie wiem na co.

@Elodia też za mną cola chodzi... Raz na kilka dni sobie dostarczam trochę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Mungo niepokój to mi na pewno będzie całą ciążę towarzyszył niestety więc muszę się do tego przyzwyczaić, ale nie wiem czy to to samo o czym ty piszesz.. Do tego praktycznie nie mam objawów ciążowych, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam nabrzmiałe bolące piersi a teraz nic kompletnie, czasami mnie zemdli ale bez szału.. Mam nadzieję że z kropeczką wszystko ok.. Będę świrować pewnie całe 8mc.. Do tego zbliża się 24.11 termin mojego porodu z tego roku.. :( a moja córka na cmentarzu.. Ehhh

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A ja okazałam;p
1510760490-57d4453389782e54-aaaaaa.jpeg

Tak to jest jak mąż jedzie w delegacjie a baba musi do pieca zejść.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mungo niepokój to mi na pewno będzie całą ciążę towarzyszył niestety więc muszę się do tego przyzwyczaić, ale nie wiem czy to to samo o czym ty piszesz.. Do tego praktycznie nie mam objawów ciążowych, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam nabrzmiałe bolące piersi a teraz nic kompletnie, czasami mnie zemdli ale bez szału.. Mam nadzieję że z kropeczką wszystko ok.. Będę świrować pewnie całe 8mc.. Do tego zbliża się 24.11 termin mojego porodu z tego roku.. :( a moja córka na cmentarzu.. Ehhh

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Na pewno będzie wszystko dobrze niemartw się przynajmniej staraj ja wierzę że nasze nienarodzone dzieci będą teraz czuwaly nad swoim rodzeństwem i będzie wszystko wporzadku

Dziewczyny nadrobic to szok

U mnie stres jakos czesto mysle czy to nie puste jajo plodowe ... ci prawda byl 5 Tydz , jutro stane przed sadem wna szczescie Usg rano to mniej stresu dzis zajelam Sie gotowaniem
1510762498-132e7d2e2dc7957c-aaaaaa.jpeg
1510762506-30c2f57cfdf4924e-aaaaaa.jpeg
1510762517-dd14b807a4b69e0b-aaaaaa.jpeg
1510762525-bd8737143a2fc670-aaaaaa.jpeg
1510762534-bfefd471c740e2fe-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie coś boli poprawej stronie i to chyba bliżej kości biodrowej niż zmacicy no i dodatkwo prawa pachwina ciągnie. Juz nie mowie o bólu glowy.

Ach musialam ponarzekać. A łeb mnie boli jak nie powiem co :-/ znowu musialam sie zdrzemnac bo bym nie wyrobila

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry