Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Witaj☺
Trzymam Kciuki za was Wiolciu ja dziś wizyta na której mam nadzieję będę widać już serduszko mojej kruszynki a jak ogólne samopoczucie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj☺
Masakrycznie sie czuje w autobusach. Jest mi slabo, duszno, niedobrze. I jeszcze te cycki. A to moj glowny srodek transportu.
Zaraz wysiadam, ale jeszcze przede mna daleka droga powrotna.
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie cycki bolą jak się ruszam. Jak leżę to jest w miatę ok.O matko jaki okropny bol cyckow jak autobusem telepie na nierownosciach [emoji33]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
@Mungo niepokój to mi na pewno będzie całą ciążę towarzyszył niestety więc muszę się do tego przyzwyczaić, ale nie wiem czy to to samo o czym ty piszesz.. Do tego praktycznie nie mam objawów ciążowych, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam nabrzmiałe bolące piersi a teraz nic kompletnie, czasami mnie zemdli ale bez szału.. Mam nadzieję że z kropeczką wszystko ok.. Będę świrować pewnie całe 8mc.. Do tego zbliża się 24.11 termin mojego porodu z tego roku.. a moja córka na cmentarzu.. Ehhh
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A ja okazałam;p
Tak to jest jak mąż jedzie w delegacjie a baba musi do pieca zejść.
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom