reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
O matko jaki okropny bol cyckow jak autobusem telepie na nierownosciach [emoji33]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie cycki bolą jak się ruszam. Jak leżę to jest w miatę ok.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Uf, doczytałam Was do końca :) witajcie najświeższe mamy w towarzystwie!

Macie też taki jakiś, nie wiem nawet jak to nazwać, niepokój? Rozedrganie wewnętrzne. Mnie cały czas coś jakby roznosi. Nie mam siły z jednej strony a z drugiej aż mnie nosi nie wiem na co.

@Elodia też za mną cola chodzi... Raz na kilka dni sobie dostarczam trochę :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Mungo niepokój to mi na pewno będzie całą ciążę towarzyszył niestety więc muszę się do tego przyzwyczaić, ale nie wiem czy to to samo o czym ty piszesz.. Do tego praktycznie nie mam objawów ciążowych, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam nabrzmiałe bolące piersi a teraz nic kompletnie, czasami mnie zemdli ale bez szału.. Mam nadzieję że z kropeczką wszystko ok.. Będę świrować pewnie całe 8mc.. Do tego zbliża się 24.11 termin mojego porodu z tego roku.. :( a moja córka na cmentarzu.. Ehhh

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A ja okazałam;p
1510760490-57d4453389782e54-aaaaaa.jpeg

Tak to jest jak mąż jedzie w delegacjie a baba musi do pieca zejść.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mungo niepokój to mi na pewno będzie całą ciążę towarzyszył niestety więc muszę się do tego przyzwyczaić, ale nie wiem czy to to samo o czym ty piszesz.. Do tego praktycznie nie mam objawów ciążowych, w poprzedniej ciąży na tym etapie miałam nabrzmiałe bolące piersi a teraz nic kompletnie, czasami mnie zemdli ale bez szału.. Mam nadzieję że z kropeczką wszystko ok.. Będę świrować pewnie całe 8mc.. Do tego zbliża się 24.11 termin mojego porodu z tego roku.. :( a moja córka na cmentarzu.. Ehhh

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Na pewno będzie wszystko dobrze niemartw się przynajmniej staraj ja wierzę że nasze nienarodzone dzieci będą teraz czuwaly nad swoim rodzeństwem i będzie wszystko wporzadku

Dziewczyny nadrobic to szok

U mnie stres jakos czesto mysle czy to nie puste jajo plodowe ... ci prawda byl 5 Tydz , jutro stane przed sadem wna szczescie Usg rano to mniej stresu dzis zajelam Sie gotowaniem
1510762498-132e7d2e2dc7957c-aaaaaa.jpeg
1510762506-30c2f57cfdf4924e-aaaaaa.jpeg
1510762517-dd14b807a4b69e0b-aaaaaa.jpeg
1510762525-bd8737143a2fc670-aaaaaa.jpeg
1510762534-bfefd471c740e2fe-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie coś boli poprawej stronie i to chyba bliżej kości biodrowej niż zmacicy no i dodatkwo prawa pachwina ciągnie. Juz nie mowie o bólu glowy.

Ach musialam ponarzekać. A łeb mnie boli jak nie powiem co :-/ znowu musialam sie zdrzemnac bo bym nie wyrobila

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry