reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc dziewczyny z rana [emoji846]
Ja już po wizycie, 5t2d z usg czyli 2/3 tygodnie po zapłodnieniu. Za 2 tygodnie mam przyjść na serduszko [emoji846]
Co do wzdęć to powiedział mi żeby brać jakis probiotyk bo espumisan usuwa skutki a nie przyczyny [emoji846]
Przedstawiam Groszka
1510737338-a02e32037fe17a82-aaaaaa.jpeg
Super☺

reklama
To od poczatku tak ma, czy z czasem jej przyszlo?
Na początku to sama z nia ywardo zasiadalam do lekcji i tlumaczylam co i jak i z czasem sama zaczela mnie wyganiac bo, cytuję, ona "chce sama sie nauczyc odrabiac lekcje". Przy nauce na sprawdzian ją przepytam tak ze nauczona zawsze jest :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O boże przypomnial mi się legendarny tekst mojej córki na temat polityki. Sprzed trzech lat.
"Mama polecam pracę w polityce"
"Dlaczego?"
"Bo politycy dużo zarabiają a nic nie robią" xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny czy wy też tak macie, że wasze nawyki żywieniowe się zmieniły na gorsze? Odkąd jestem w ciaży jem duużo gorzej niż zwykle i się tym stresuję. Warzyw nie mogę przełknąć, po owocach mdłości, ryby to już w ogóle bleee. Ale za to zaczęłam pić kolę, bo mi jakoś pomaga, mam często ochotę na słodycze, na krakersy, a na śnidanie to najlepiej buła z masłem.

Dziewczyny czy wy też tak macie, że wasze nawyki żywieniowe się zmieniły na gorsze? Odkąd jestem w ciaży jem duużo gorzej niż zwykle i się tym stresuję. Warzyw nie mogę przełknąć, po owocach mdłości, ryby to już w ogóle bleee. Ale za to zaczęłam pić kolę, bo mi jakoś pomaga, mam często ochotę na słodycze, na krakersy, a na śnidanie to najlepiej buła z masłem.
Ja jem bo jem, bez większej ochoty :) Na nic nie mam szczególnej ochoty.

Ja zaczęłam wpieprzać korniszony z chilli słoikami. Zawsze lubilam korniszony,ale nigdy pol sloika na raz nie wciągałam :-) ale bym się coli napila teraz bożeeee.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny chcialabym sie przywitac I przylaczyc do was :)
Termin mam na 21 lipca to bedzie nasze drugie dziecko mamy jeszcze coreczke z grudnia 2016 razem z Nonkatoja znamy sie z grudniowek :) mam nadzieje, ze jeszcze nas przyjmiecie ;)
U gina jeszcze nie bylam czekam na wizyte

Pozdrawiam I wszystkim zycze nudnych I bezproblemowych ciaz

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry