reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@kinga30 przykro mi z powodu mlodej. Oby szybko przeszlo i zebys Ty sie nie zarazila. Wspolczuje wymiotow. Zdrowka!

@Magdzik9111 witaj i gratyluje! Co do boli brzucha to tez je mialam na 2 dni przed terminem @ i potem jakos z tydzien. W pierwdzej ciazy tez tak mialam i bylo wszystko ok.

@Elodia coli nie powinno sie pic w ciazy tak jak kawy. Najwyzej pol szklanki dziennie.

@oliwka_11 ja tez mam takie watpliwosci co to bedzie, jak sobie poradzimy z dwojka, jak mieszkanie pozmieniac i czy kasy starczy.

@olaaa7 tabletki w zaden sposob nie wplywaja zle na ciaze. Wrecz przeciwnie, latwiej po nich zajsc. Ja cale zycie na tabletkach i w ciaze zachodzilam zawszd w pierwszym cyklu.

@oposom super, ze wizyta udana. Fajna fotka groszka [emoji5]

@creativo witaj i gratuluje!

Mi sie tak spac chce, a musze sie szykowac do wyjscia.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kinga30 przykro mi z powodu mlodej. Oby szybko przeszlo i zebys Ty sie nie zarazila. Wspolczuje wymiotow. Zdrowka!

@Magdzik9111 witaj i gratyluje! Co do boli brzucha to tez je mialam na 2 dni przed terminem @ i potem jakos z tydzien. W pierwdzej ciazy tez tak mialam i bylo wszystko ok.

@Elodia coli nie powinno sie pic w ciazy tak jak kawy. Najwyzej pol szklanki dziennie.

@oliwka_11 ja tez mam takie watpliwosci co to bedzie, jak sobie poradzimy z dwojka, jak mieszkanie pozmieniac i czy kasy starczy.

@olaaa7 tabletki w zaden sposob nie wplywaja zle na ciaze. Wrecz przeciwnie, latwiej po nich zajsc. Ja cale zycie na tabletkach i w ciaze zachodzilam zawszd w pierwszym cyklu.

@oposom super, ze wizyta udana. Fajna fotka groszka [emoji5]

@creativo witaj i gratuluje!

Mi sie tak spac chce, a musze sie szykowac do wyjscia.

Dzięki kochana :* uspokoiłaś mnie :) No ja 12 lat brania tabsów, z dwiema króciutkimi przerwami, ostatnia od kwietnia do maja 2017 r. odstawiłam we wrześniu i w październiku już były 2 kreseczki :)

Ja tak akurat nie mam. Prędzej to mam obawy o samą ciążę, czy wszystko pójdzie ok i czy nie urodze za wcześnie itp itd.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja niestety po wcześniejszych tragicznych przeżyciach martwię się tak samo jak a Ty o sam przebieg ciąży a jak już się urodzi to na pewno nasz instynkt nam pomoże odpowiednio zająć się naszymi malenstwami :)

My planowaliśmy dziecko, tylko nie przypuszczaliśmy, że uda się w pierwszym cyklu :) Chociaż cały cykl byłam przekonana, że zajdę w ciąże bo jakoś tak sobie wbiłam do głowy, że jak jest seks to na pewno będzie dziecko, no i jest :) Oby tylko wszystko było dobrze i ciąża była w macicy, boję się jutrzejszej wizyty.

Na pewno będzie wszystko dobrze:))

My planowaliśmy dziecko, tylko nie przypuszczaliśmy, że uda się w pierwszym cyklu :) Chociaż cały cykl byłam przekonana, że zajdę w ciąże bo jakoś tak sobie wbiłam do głowy, że jak jest seks to na pewno będzie dziecko, no i jest :) Oby tylko wszystko było dobrze i ciąża była w macicy, boję się jutrzejszej wizyty.

Na pewno będzie wszystko dobrze:))

Dzięki kochana :* uspokoiłaś mnie :) No ja 12 lat brania tabsów, z dwiema króciutkimi przerwami, ostatnia od kwietnia do maja 2017 r. odstawiłam we wrześniu i w październiku już były 2 kreseczki :)
Haha, to ja zawsze odczekiwalam 2 cykle na wszelki wypadek, bo ponoc zaraz po odstawieniu sa wieksze szanse na ciaze mnaga[emoji6]

Haha, to ja zawsze odczekiwalam 2 cykle na wszelki wypadek, bo ponoc zaraz po odstawieniu sa wieksze szanse na ciaze mnaga[emoji6]

My z M to byśmy się akurat cieszyli [emoji3] Ale te starania od razu po odstawieniu anty to nie z myślą o bliźniętach, raczej z mojej obawy przed bezpłodnością no i tą większą szansą na ciąże zaraz po odstawieniu anty :)

Ostatnia edycja:
A ja chyba mam mdłości ale nie wiem [emoji848] mam takie wrażenie jakbym w połowie gardła miała gule ..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja po przebudzeniu sie teraz mam okropną ochotę na chipsy. Kupie jakas paczke zjem garstke i reszte mlodej zostawie no bo nie wyrobię. A chwilke po przebudzeniu pomarańczę zjadłam :-D w coazy z mloda regularnie mieszalam chipsy z cytrusami

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Do góry