reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

@kinga30 przykro mi z powodu mlodej. Oby szybko przeszlo i zebys Ty sie nie zarazila. Wspolczuje wymiotow. Zdrowka!

@Magdzik9111 witaj i gratyluje! Co do boli brzucha to tez je mialam na 2 dni przed terminem @ i potem jakos z tydzien. W pierwdzej ciazy tez tak mialam i bylo wszystko ok.

@Elodia coli nie powinno sie pic w ciazy tak jak kawy. Najwyzej pol szklanki dziennie.

@oliwka_11 ja tez mam takie watpliwosci co to bedzie, jak sobie poradzimy z dwojka, jak mieszkanie pozmieniac i czy kasy starczy.

@olaaa7 tabletki w zaden sposob nie wplywaja zle na ciaze. Wrecz przeciwnie, latwiej po nich zajsc. Ja cale zycie na tabletkach i w ciaze zachodzilam zawszd w pierwszym cyklu.

@oposom super, ze wizyta udana. Fajna fotka groszka [emoji5]

@creativo witaj i gratuluje!

Mi sie tak spac chce, a musze sie szykowac do wyjscia.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kinga30 przykro mi z powodu mlodej. Oby szybko przeszlo i zebys Ty sie nie zarazila. Wspolczuje wymiotow. Zdrowka!

@Magdzik9111 witaj i gratyluje! Co do boli brzucha to tez je mialam na 2 dni przed terminem @ i potem jakos z tydzien. W pierwdzej ciazy tez tak mialam i bylo wszystko ok.

@Elodia coli nie powinno sie pic w ciazy tak jak kawy. Najwyzej pol szklanki dziennie.

@oliwka_11 ja tez mam takie watpliwosci co to bedzie, jak sobie poradzimy z dwojka, jak mieszkanie pozmieniac i czy kasy starczy.

@olaaa7 tabletki w zaden sposob nie wplywaja zle na ciaze. Wrecz przeciwnie, latwiej po nich zajsc. Ja cale zycie na tabletkach i w ciaze zachodzilam zawszd w pierwszym cyklu.

@oposom super, ze wizyta udana. Fajna fotka groszka [emoji5]

@creativo witaj i gratuluje!

Mi sie tak spac chce, a musze sie szykowac do wyjscia.

Dzięki kochana :* uspokoiłaś mnie :) No ja 12 lat brania tabsów, z dwiema króciutkimi przerwami, ostatnia od kwietnia do maja 2017 r. odstawiłam we wrześniu i w październiku już były 2 kreseczki :)

Ja tak akurat nie mam. Prędzej to mam obawy o samą ciążę, czy wszystko pójdzie ok i czy nie urodze za wcześnie itp itd.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja niestety po wcześniejszych tragicznych przeżyciach martwię się tak samo jak a Ty o sam przebieg ciąży a jak już się urodzi to na pewno nasz instynkt nam pomoże odpowiednio zająć się naszymi malenstwami :)

My planowaliśmy dziecko, tylko nie przypuszczaliśmy, że uda się w pierwszym cyklu :) Chociaż cały cykl byłam przekonana, że zajdę w ciąże bo jakoś tak sobie wbiłam do głowy, że jak jest seks to na pewno będzie dziecko, no i jest :) Oby tylko wszystko było dobrze i ciąża była w macicy, boję się jutrzejszej wizyty.

Na pewno będzie wszystko dobrze:))

My planowaliśmy dziecko, tylko nie przypuszczaliśmy, że uda się w pierwszym cyklu :) Chociaż cały cykl byłam przekonana, że zajdę w ciąże bo jakoś tak sobie wbiłam do głowy, że jak jest seks to na pewno będzie dziecko, no i jest :) Oby tylko wszystko było dobrze i ciąża była w macicy, boję się jutrzejszej wizyty.

Na pewno będzie wszystko dobrze:))

Dzięki kochana :* uspokoiłaś mnie :) No ja 12 lat brania tabsów, z dwiema króciutkimi przerwami, ostatnia od kwietnia do maja 2017 r. odstawiłam we wrześniu i w październiku już były 2 kreseczki :)
Haha, to ja zawsze odczekiwalam 2 cykle na wszelki wypadek, bo ponoc zaraz po odstawieniu sa wieksze szanse na ciaze mnaga[emoji6]

Haha, to ja zawsze odczekiwalam 2 cykle na wszelki wypadek, bo ponoc zaraz po odstawieniu sa wieksze szanse na ciaze mnaga[emoji6]

My z M to byśmy się akurat cieszyli [emoji3] Ale te starania od razu po odstawieniu anty to nie z myślą o bliźniętach, raczej z mojej obawy przed bezpłodnością no i tą większą szansą na ciąże zaraz po odstawieniu anty :)

Ostatnia edycja:
A ja chyba mam mdłości ale nie wiem [emoji848] mam takie wrażenie jakbym w połowie gardła miała gule ..

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A ja po przebudzeniu sie teraz mam okropną ochotę na chipsy. Kupie jakas paczke zjem garstke i reszte mlodej zostawie no bo nie wyrobię. A chwilke po przebudzeniu pomarańczę zjadłam :-D w coazy z mloda regularnie mieszalam chipsy z cytrusami

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ostatnia edycja:
Do góry