reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czesc dziewczyny z rana [emoji846]
Ja już po wizycie, 5t2d z usg czyli 2/3 tygodnie po zapłodnieniu. Za 2 tygodnie mam przyjść na serduszko [emoji846]
Co do wzdęć to powiedział mi żeby brać jakis probiotyk bo espumisan usuwa skutki a nie przyczyny [emoji846]
Przedstawiam Groszka
1510737338-a02e32037fe17a82-aaaaaa.jpeg
Super☺

reklama
To od poczatku tak ma, czy z czasem jej przyszlo?
Na początku to sama z nia ywardo zasiadalam do lekcji i tlumaczylam co i jak i z czasem sama zaczela mnie wyganiac bo, cytuję, ona "chce sama sie nauczyc odrabiac lekcje". Przy nauce na sprawdzian ją przepytam tak ze nauczona zawsze jest :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

O boże przypomnial mi się legendarny tekst mojej córki na temat polityki. Sprzed trzech lat.
"Mama polecam pracę w polityce"
"Dlaczego?"
"Bo politycy dużo zarabiają a nic nie robią" xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny czy wy też tak macie, że wasze nawyki żywieniowe się zmieniły na gorsze? Odkąd jestem w ciaży jem duużo gorzej niż zwykle i się tym stresuję. Warzyw nie mogę przełknąć, po owocach mdłości, ryby to już w ogóle bleee. Ale za to zaczęłam pić kolę, bo mi jakoś pomaga, mam często ochotę na słodycze, na krakersy, a na śnidanie to najlepiej buła z masłem.

Dziewczyny czy wy też tak macie, że wasze nawyki żywieniowe się zmieniły na gorsze? Odkąd jestem w ciaży jem duużo gorzej niż zwykle i się tym stresuję. Warzyw nie mogę przełknąć, po owocach mdłości, ryby to już w ogóle bleee. Ale za to zaczęłam pić kolę, bo mi jakoś pomaga, mam często ochotę na słodycze, na krakersy, a na śnidanie to najlepiej buła z masłem.
Ja jem bo jem, bez większej ochoty :) Na nic nie mam szczególnej ochoty.

Ja zaczęłam wpieprzać korniszony z chilli słoikami. Zawsze lubilam korniszony,ale nigdy pol sloika na raz nie wciągałam :-) ale bym się coli napila teraz bożeeee.....

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Hej dziewczyny chcialabym sie przywitac I przylaczyc do was :)
Termin mam na 21 lipca to bedzie nasze drugie dziecko mamy jeszcze coreczke z grudnia 2016 razem z Nonkatoja znamy sie z grudniowek :) mam nadzieje, ze jeszcze nas przyjmiecie ;)
U gina jeszcze nie bylam czekam na wizyte

Pozdrawiam I wszystkim zycze nudnych I bezproblemowych ciaz

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry