reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U mnie jest na prawdę masakra z trybieniem haha
U mnie jeszcze nie jest tak źle hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziewczyny
Powiedzcie mi czy ktoras z was tez ma podobnie jak ja. Chodzi mi o to, ze jestem jakas rozbita smutna, powinnam sie cieszyc ale nie umiem... Zawsze chcialam miec dzidziusia a gdy juz bede go miala to.........Przeraza mbie to wszystko... Najbardziej chyba to ze teraz zawsze ktos bedzie kolo mnie nie chodzi o dziecko bardziej o partnera. Jestem typem osoby ktora lubi pobyc sama a teraz codziennie bedzie on... Boje sie ze wszystko sie popsuje.

Dziewczyny
Powiedzcie mi czy ktoras z was tez ma podobnie jak ja. Chodzi mi o to, ze jestem jakas rozbita smutna, powinnam sie cieszyc ale nie umiem... Zawsze chcialam miec dzidziusia a gdy juz bede go miala to.........Przeraza mbie to wszystko... Najbardziej chyba to ze teraz zawsze ktos bedzie kolo mnie nie chodzi o dziecko bardziej o partnera. Jestem typem osoby ktora lubi pobyc sama a teraz codziennie bedzie on... Boje sie ze wszystko sie popsuje.
Nie popsuje a wrecz przeciwnie, więź między wami się poglębi

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny
Ja mam to samo, tylko, że mnie akurat obecność partnera nie przeszkadza wcale a wręcz przeciwnie, mogłabym go mieć koło siebie 24h na dobę :) Ale sam fakt posiadania dziecka mnie póki co przeraża i nie dowierzam jeszcze, że to się dzieję na prawdę mimo tego, że ciąża była planowana i oboje bardzo chcieliśmy. Zobaczysz, że będzie dobrze :) A może sama zmienisz zdanie i właśnie będziesz potrzebowała obecności partnera :)

Cześć dziewczyny otóż 1 2 5 dni przed owulacją kochałam się ze swoim partnerem bez zabezpieczeń kilka razy, w dniu owulacji również. Dziś jest 14 dzień a ja od poniedziałku czuję się zmęczona, ciągle mam zgage. Dziś rano dokuczały mi mdłości, zgaga, miałam kilka odruchów wymiotych. Boli mnie brzuch, plecy, mam twarde piersi, które od jakiegoś czasu urosły i zrobiły się na nich rozstępy i wyszły żyły. W pracy kilkukrotnie kręciło mi się w głowie, teraz boli mnie lewa strona i podbrzusze czuję jakby wytwarzał mi się jakiś śluz chodzę do łazienki i okresu brak. Okres powinnam dostać wczoraj. Ale ostania moja miesiączka trwała tylko 3 dni gdzie zawsze krwawiłam 7. Wczoraj zrobiłam test ale wynik był negatywny.

reklama
Cześć dziewczyny otóż 1 2 5 dni przed owulacją kochałam się ze swoim partnerem bez zabezpieczeń kilka razy, w dniu owulacji również. Dziś jest 14 dzień a ja od poniedziałku czuję się zmęczona, ciągle mam zgage. Dziś rano dokuczały mi mdłości, zgaga, miałam kilka odruchów wymiotych. Boli mnie brzuch, plecy, mam twarde piersi, które od jakiegoś czasu urosły i zrobiły się na nich rozstępy i wyszły żyły. W pracy kilkukrotnie kręciło mi się w głowie, teraz boli mnie lewa strona i podbrzusze czuję jakby wytwarzał mi się jakiś śluz chodzę do łazienki i okresu brak. Okres powinnam dostać wczoraj. Ale ostania moja miesiączka trwała tylko 3 dni gdzie zawsze krwawiłam 7. Wczoraj zrobiłam test ale wynik był negatywny.
Zrób betę wtedy będziesz wiedziec na 100%

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Do góry