reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam nadzieje, chociaz mdli mnie czesto
Mnie póki co ostro nie mdli. Jesynie w srodku nocy lekkie mdlosci ale to szybko mijają. A tak to w ciągu dnia moze raz się gorzej poczulam....powiem szczerze, że w obecnym stanie czuję się fizycznie o wiele lepiej niż nie będąc w ciąży. Hehe normalnie to średnio z dwa razy w tygodniu nerwica dawala mi popalic a tu od dnia w ktorym test zrobilam to te nerwicowe objawy zniknely jak ręką odjął.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Cześć dziewuszki witam się z rana :) wczoraj miałam taką masakrę na wieczór, że szok...strasznie mnie brzuch ciągnął i czułam takie jakby ukłucia, miałam sobie robić pazury, a w końcu skończyło się na leżakowaniu...nie mogłam się powstrzymać i zapisałam się na przyszły tydzień do lekarza :p

Też sobie nie wyobrażałam a teraz mogłaby nie istnieć i wcale nie tęsknie za nią :p
Ja za kawką nie tęsknię, ba nawet tego jedynego dnia w zeszlym tygodniu, co w pracy bylam, mala kawe z dziewczynami wypilam to myslalam że rzygnę. Za to do coli mnie ciagnie jak cholera, wczoraj litr obaliłam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Sikulinda wczoraj mnie tak ciągnęło w podbrzuszu i czulam wyraźnie że wszystko mam tak jakby porozciągane. Brrrr. Ale przeszlo po godzinie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie to w biodrach I w pachwinach bardzo ciagnie, ale ja tak mialam w kazdej ciazy. A pozniej czulam normalnie jak mi sie po ciazy schodza az nie moglam chodzic na to jedno biodro

reklama
Ja colę też lubię. Wczoraj trochę poszlifowałam gładź, musiałam troszkę się poschylać i po takim schylaniu czułam lekkie kłucie, chyba dzidzi się to nie podobało. Malować nie będę bo M mi zabronił :p

Do góry