reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Elodia nie jestem pewna czy to szczęście. W ogóle jestem bardzo szczęśliwa ale mam chwilowe mega spadki nastroju i mam wtedy poczucie że chyba nie dam rady [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czekam jak na szpilkach na drugą betkę. Cxuję się ogolnie spokojna tylko sie zaczynam denerwowac czy aby na pewno doprze przyrosła itp itd. Proszę mnie w odwłok kopnąć za takie myslenie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja czekam jak na szpilkach na drugą betkę. Cxuję się ogolnie spokojna tylko sie zaczynam denerwowac czy aby na pewno doprze przyrosła itp itd. Proszę mnie w odwłok kopnąć za takie myslenie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kopie!!! Pewnie że dobrze rośnie, twoja fasolka będzie najpiękniejsza i najsilniejsza na świecie przecież [emoji1320][emoji5]

Kopie!!! Pewnie że dobrze rośnie, twoja fasolka będzie najpiękniejsza i najsilniejsza na świecie przecież [emoji1320][emoji5]

Aaauć :-) zabolało :-)
Może po prostu takie myslenie mnie nachodzi, bo dopiero w 9cs nam się udalo. Kurka niech juz bedzie ta 13 bo moze juz wynik będzie o 13.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Aaauć :-) zabolało :-)
Może po prostu takie myslenie mnie nachodzi, bo dopiero w 9cs nam się udalo. Kurka niech juz bedzie ta 13 bo moze juz wynik będzie o 13.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

9cs to nie dopiero a już Kochana, są dziewczyny które się po 30 albo i lepiej starają i nic...

reklama
Do góry