olaaa7
Fanka BB :)
Nie ważne czy ciąża czy odbija Ważne że jesteś szczęśliwaOd wczoraj mam ciągle ochotę płakać... to ciąża czy mi odbija?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ważne czy ciąża czy odbija Ważne że jesteś szczęśliwaOd wczoraj mam ciągle ochotę płakać... to ciąża czy mi odbija?
Piekne, mi juz sue testy skonczyly wiec teraz niecuerpliwie czekam na czwartek[emoji5] a Ty jutro dobrze pamietam?
Tak, jutro popołudniu. Nawet jak ma tam być tylko kropka to chyba jednak chcę zobaczyć
Nie ważne czy ciąża czy odbija Ważne że jesteś szczęśliwa
Ja czekam jak na szpilkach na drugą betkę. Cxuję się ogolnie spokojna tylko sie zaczynam denerwowac czy aby na pewno doprze przyrosła itp itd. Proszę mnie w odwłok kopnąć za takie myslenie.@Elodia nie jestem pewna czy to szczęście. W ogóle jestem bardzo szczęśliwa ale mam chwilowe mega spadki nastroju i mam wtedy poczucie że chyba nie dam rady [emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czekam jak na szpilkach na drugą betkę. Cxuję się ogolnie spokojna tylko sie zaczynam denerwowac czy aby na pewno doprze przyrosła itp itd. Proszę mnie w odwłok kopnąć za takie myslenie.
Jupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowił szczęśliwa! [emoji173]️
Aaauć :-) zabolało :-)Kopie!!! Pewnie że dobrze rośnie, twoja fasolka będzie najpiękniejsza i najsilniejsza na świecie przecież [emoji1320][emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aaauć :-) zabolało :-)
Może po prostu takie myslenie mnie nachodzi, bo dopiero w 9cs nam się udalo. Kurka niech juz bedzie ta 13 bo moze juz wynik będzie o 13.
Dzięki [emoji173]️Ola, widziałam twoje foto z Pragi - słoooodziaaaaki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️