reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No ja po pierwszej cesarce postanowiłam sobie spróbować drugie naturalnie, nawet mam gina który to popiera. A teraz jak już jestem w ciąży to muszę to jeszcze raz porządnie przemyśleć bo mam wątpliwości [emoji6]
Powiedz mi, jak po drugiej cc się czułaś? Lepiej czy gorzej niż po 1?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie to oby 2 przeszlam naprawde bardzo dobrze. Roznica taka, ze teraz zawolalam 2 tabletki przeciwbolowe jedna jak jeszcze lezalam I druga zeby wstac. Nie mialam klopotow, z chodzeniem, nachylaniem sie itd wiadomo na poczatku rana troche ciagla ale ogolnie czulam sie dobrze, I szybko doszlam do siebie

reklama
Dzień dobry :)
Mnie jakoś zachcianki kulinarne nie dopadły jeszcze ;P Jedynie kawa smak straciła i zamieniłam na herbate, wiec małe szaleństwo ;)
Po weekendzie musze jakąś przychodnei wybrać żeby moją ciążę prowadzili, ale zdecydowaać się nie mogę i tak zwlekam i zwlekam...
Miłego weekendowania
PS. Nie da sie was nadrobić

Dzień dobry! U mnie dzisiaj termin @ - na razie cisza i niech tak zostanie[emoji5]. Od wczoraj w nocy pobolewa mnie brzuch (przestaje jak poleżę) i dalej mam sensacje żołądkowe. Nie wiem na ile to dolegliwości ciążowe a na ile po prostu tak jest bo to pierwsza ciąża w moim wykonaniu [emoji16]

Czytam Was na bieżąco i właśnie do mnie dotarło, że poród przede mną... Rodziła któraś z Was w wodzie może?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moj ostatni test 31 dc. Teraz czekam na wizyte☺ Mungo ja nie, mialam 2 razy cc

Załączniki

• 9952561_IMG_20171111_065115.jpg
    9952561_IMG_20171111_065115.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 52
Dzień dobry! U mnie dzisiaj termin @ - na razie cisza i niech tak zostanie[emoji5]. Od wczoraj w nocy pobolewa mnie brzuch (przestaje jak poleżę) i dalej mam sensacje żołądkowe. Nie wiem na ile to dolegliwości ciążowe a na ile po prostu tak jest bo to pierwsza ciąża w moim wykonaniu [emoji16]

Czytam Was na bieżąco i właśnie do mnie dotarło, że poród przede mną... Rodziła któraś z Was w wodzie może?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie tez pobolewal brzuch w dzien @. Na pewno zostanie cisza☺

Piękny! [emoji173]️ Wizytę masz w czwartek? No wiem, że cc - czytałam. Byłaś mega dzielna bez męża :) teraz też będziesz miała cc?
Tak w czwartek☺ mam nadzieje, ze bedzie juz pecherzyk chociaz widoczny. Tak teraz bedzie 3, juz nie ma wyboru przy 3 no I teraz juz sie boje. I boje sie znieczulenia w kregoslup bo to juz bedzie moje 5, jestem po 2 operacjach na kolano

Tak w czwartek[emoji5] mam nadzieje, ze bedzie juz pecherzyk chociaz widoczny. Tak teraz bedzie 3, juz nie ma wyboru przy 3 no I teraz juz sie boje. I boje sie znieczulenia w kregoslup bo to juz bedzie moje 5, jestem po 2 operacjach na kolano

O kurcze, ja tego w kręgosłup nie chcę strasznie - po punkcji lędźwiowej, którą miałam po wypadku, umierałam tydzień. 5 razy... Masz trochę tego za sobą co? [emoji16] Nie martw się - pójdzie pewnie łatwiej niż wszystkie dotychczasowe.

Czwartek już niedługo! :) Ja mam we wtorek ale pewnie nawet bez USG bo co tam niby mogłoby być widać...

Tak w czwartek☺ mam nadzieje, ze bedzie juz pecherzyk chociaz widoczny. Tak teraz bedzie 3, juz nie ma wyboru przy 3 no I teraz juz sie boje. I boje sie znieczulenia w kregoslup bo to juz bedzie moje 5, jestem po 2 operacjach na kolano

Mialas planowana cc w ktorym tyg?piekne krechy!Wizyte mamy w ten sam dzien. Ale.wiesci sie wtedy posypia.

Mungo z tego co wiem w warszawie niektóre szpitale maja taka mozliwosc ,a co so reszty nie mam pojecia.

A ja zamiast spac juz sie obudzilam ,wstaje codziennie 6.40. A dzis spałam na brzuchu i bol piersi mnie obudzil. Budze sie a D nie ma ..znowu wariat na ryby pojechal.

reklama
O kurcze, ja tego w kręgosłup nie chcę strasznie - po punkcji lędźwiowej, którą miałam po wypadku, umierałam tydzień. 5 razy... Masz trochę tego za sobą co? [emoji16] Nie martw się - pójdzie pewnie łatwiej niż wszystkie dotychczasowe.

Czwartek już niedługo! :) Ja mam we wtorek ale pewnie nawet bez USG bo co tam niby mogłoby być widać...
No mam, przy kolanie nie chodzilam pol roku ale to dluga historia.Ogolnie zawsze dobrze znosilam znieczulenie w kregoslup, po ostatnim troche mnie bolal ale nie mogla mi sie wkluc, wkluwala sie 3 razy. Wlasnie jestem ciekawa czy juz cos zobaczysz☺ trzymam kciuki☺

Do góry