reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

35 Tydz 3 kg?? Tluscioszek moja 35 Ale 2150 powod lozysko przodujace

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak☺ 3060 ale w terminie mial wazyc 4.5 kg I po miesiacu juz tyle mial☺ ale wygladal jak wczesniak I nie mogl temperatury utrzymac szybko marzl I sinial byl dogrzewany ale tylko 4 dni

reklama
Korniszony z chilli z biedronki pycha. Teraz beda szly w hurtowych ilosciach hehe. Dzisiaj wpieprzylam po kolei: zapiekanka makaronowa, rogal marciński (jeden z plusów mieszkania w Poznaniu) reszta zapiekanki, pol sloika korniszonow, kubusia bananowo marchwiowego, kanapke z szynka serem i do tego a jakze korniszony, i kabanosy. Ta szynka z kanapki tez mi cos dziwnie wparwdzie pachniala i smakowla ale zjadlam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Jestes z Poznania?

A ja rano owsianke mleko 400 ml , potem drozdzowke, obiad spaghetti bolognese, trzy jablka kg mandarynek, dwie razowki z serem bialym I szczypiorkoem teraz maz Robi kanapke pomidot cebula hajaha i ide spac chyba

Ja nie moge teraz przelknac ani jablka ani mandarynki, za kwasne mi

Zaczyna się to co w poprzedniej ciąży. Budzę się w środku nocy i już zasnąć nie mogę. Wczoraj zasnęłam o północy, o 3 już pobudka i po spaniu... będę chodzić jak zombie. Przynajmniej weekend wolny, chociaż 3latki weekendów nie uznają [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaczyna się to co w poprzedniej ciąży. Budzę się w środku nocy i już zasnąć nie mogę. Wczoraj zasnęłam o północy, o 3 już pobudka i po spaniu... będę chodzić jak zombie. Przynajmniej weekend wolny, chociaż 3latki weekendów nie uznają [emoji53]

Ja wczesnie zasypiam bo juz 21 mnie nia ma ale 5 rano I tez juz zasnac nie moge

Zrobiłam sobie kanapkę, wzięłam jabłko na zapas i poczytam sobie książkę. Mam nadzieje ze młody mnie nie wyczuje bo o chłopa to martwić się nie muszę. Mogłabym zacząć rodzic a on i tak by spał [emoji1]

Zrobiłam sobie kanapkę, wzięłam jabłko na zapas i poczytam sobie książkę. Mam nadzieje ze młody mnie nie wyczuje bo o chłopa to martwić się nie muszę. Mogłabym zacząć rodzic a on i tak by spał [emoji1]

Ja leze I czytam wiadomosci w kom, na czytanie za ciemno dzieciaki spia☺ moj maz spi dosyc czujnie jak jest w domu☺ a, ze sporo jest w trasie to jerzeli chodzi o porody zawsze zaczynaly sie bez niego☺ niego☺z corka zdarzyl zjechac w ten sam dzien co sie urodzila, z synem dopiero po 3 dniach

Ja leze I czytam wiadomosci w kom, na czytanie za ciemno dzieciaki spia[emoji5] moj maz spi dosyc czujnie jak jest w domu[emoji5] a, ze sporo jest w trasie to jerzeli chodzi o porody zawsze zaczynaly sie bez niego[emoji5] niego[emoji5]z corka zdarzyl zjechac w ten sam dzien co sie urodzila, z synem dopiero po 3 dniach

Dzielna jesteś [emoji846] mnie na cc wzięli z porodówki i nie wiem co bym zrobiła gdybym nie miała poczucia ze mój jest za drzwiami.
Ja już psychicznie nastawiam się na nieprzespana ciąże, będę odsypiac w tygodniu jak syna do przedszkola odstawię, do pracy mam na popołudnia wiec chwila czasu się znajdzie.

Dzielna jesteś [emoji846] mnie na cc wzięli z porodówki i nie wiem co bym zrobiła gdybym nie miała poczucia ze mój jest za drzwiami.
Ja już psychicznie nastawiam się na nieprzespana ciąże, będę odsypiac w tygodniu jak syna do przedszkola odstawię, do pracy mam na popołudnia wiec chwila czasu się znajdzie.

To dobrze, ze bedziesz miala chociaz chwile, zeby sie przespac. Mnie jak wzieli na 1 cesarke to nikt nie wiedzial. 22 dostal bole krzyzowe to bylo popoludniu pojechalam do szpitala cala noc sie meczylam. O 6 rano przyszla pielegniarka nie mogla wyszukac tetna I szybko na cc. Nie zdazylam nawet nigdzie zadzwonic. Po wszystkim dzwonie do meza, potem do mamy a mama do mnie I jak wyspalas sie☺ a ja do niej juz mam dzidzie na swiecie☺ byli w szoku. Z synem inaczej bo dostalam mocne skurcze zajechalam do szpitala a on do mnie, ze juz nie ma czasu bo jest rozwarcie I trzeba szybko ciac.

reklama
To dobrze, ze bedziesz miala chociaz chwile, zeby sie przespac. Mnie jak wzieli na 1 cesarke to nikt nie wiedzial. 22 dostal bole krzyzowe to bylo popoludniu pojechalam do szpitala cala noc sie meczylam. O 6 rano przyszla pielegniarka nie mogla wyszukac tetna I szybko na cc. Nie zdazylam nawet nigdzie zadzwonic. Po wszystkim dzwonie do meza, potem do mamy a mama do mnie I jak wyspalas sie[emoji5] a ja do niej juz mam dzidzie na swiecie[emoji5] byli w szoku. Z synem inaczej bo dostalam mocne skurcze zajechalam do szpitala a on do mnie, ze juz nie ma czasu bo jest rozwarcie I trzeba szybko ciac.

No ja po pierwszej cesarce postanowiłam sobie spróbować drugie naturalnie, nawet mam gina który to popiera. A teraz jak już jestem w ciąży to muszę to jeszcze raz porządnie przemyśleć bo mam wątpliwości [emoji6]
Powiedz mi, jak po drugiej cc się czułaś? Lepiej czy gorzej niż po 1?

Do góry