reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja bym jadła tylko bułkę z masłem i żółtym serem [emoji3]
A do tego mojego przeziębienia wielkiego doszły zajady! Całą pierwszą ciążę miałam mega zajady.
A no i mdłości mi się wieczorem zaczęły...
[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]

reklama
Cześć dziewczyny! I ja dziś umieram, mdłości męczą od rana, od rana tez w pracy... :( jeszcze tylko 2godzinki. Kto z was przyjmuje Luteinę dopochwową? Zupełnie mi to nie służy, mam świąd, dyskomfort i podrażnienie warg sromowych kiedy cześć wypływa na wkładkę na majteczkach... a jak jestem w pracy to nie mam możliwości podmywania. Czy ktoś ma podobne problemy?

Nosilam lutke w 1 ciszy nos wkladki niestey to tak jest ze wyplywa mozesz midc husteczki intymne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@matyjka13 wow super[emoji3] Gratuluje serduszka [emoji177]

@Domi11 no przy takiej becie to raczej ok. Wiesz wsxystko zalezy od usg. A poza tym na tym etapie ciaxy to sie tak szybko zmienia, ze dzis nie ma a jutro jest. Kiedy madz nastepna wizyte?

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Następną wizytę mam 30.11. dopiero. Dużo czekania...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy skoro betkę mialam dzisiaj 58.3 to czy za dwa tygodnie powinna urosnąć na tyle że coś na usg już będzie widać?

@Domi11 to będzie druga twoja wizyta? Trzy tygodnie czekania to sporo....moja pierwsza za dwa tygodnie...mam nadzieję że mi już kartę ciąży założy..

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry