reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja z synem żelki jadłam na kilogramy [emoji87] narazie cisza, no może poza buraczkami i warzywami- ta ciąża na zdrowo, ciekawe jak długo [emoji12][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja z córką suszone morele wpierniczalam i hektolitry soków warzywnych :-) i z mniej zdrowych rzeczy to chipsy :-)

Zbiera się nas tu zbiera, zobaczcie jak to potem będzie jak będziemy po kolei się rozpakowywać :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie bajki poczytane i czas swobody nastał...pewnie zaraz któreś dziecie się obudzi, ale nawet 15min oddechu to jest coś ;)

Pospałam... 4h mnie nie było a tu milion postów.

Złapałam trochę histerię, bo się naczytałam o samoistnych w 4 tygodniu. Mogę jakkolwiek ułatwić fasolce zasiedzenie się na stałe?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak samoistne co ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Juz po pierwszej wizycie uff ciąża trochę młodsza jakiś 6 tydz. Narazie ok. Choć mojemu gin nie podoba się ze mam lekkie jakby plamienia ale to tylko takie smuszki. mam nadzieje ze będzie dobrze ... mam duphaston. No spe i kwas foliowy duża dawkę i wit e. I l4 . Jak ja powiem w pracy o tym ? następna wizyta 30.11. W andrzejki . Nic tylko czekać i być dobrej myśli .

reklama
Juz po pierwszej wizycie uff ciąża trochę młodsza jakiś 6 tydz. Narazie ok. Choć mojemu gin nie podoba się ze mam lekkie jakby plamienia ale to tylko takie smuszki. mam nadzieje ze będzie dobrze ... mam duphaston. No spe i kwas foliowy duża dawkę i wit e. I l4 . Jak ja powiem w pracy o tym ? następna wizyta 30.11. W andrzejki . Nic tylko czekać i być dobrej myśli .
Ile nospy masz brac?

Do góry