reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja z synem żelki jadłam na kilogramy [emoji87] narazie cisza, no może poza buraczkami i warzywami- ta ciąża na zdrowo, ciekawe jak długo [emoji12][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja z córką suszone morele wpierniczalam i hektolitry soków warzywnych :-) i z mniej zdrowych rzeczy to chipsy :-)

Zbiera się nas tu zbiera, zobaczcie jak to potem będzie jak będziemy po kolei się rozpakowywać :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie bajki poczytane i czas swobody nastał...pewnie zaraz któreś dziecie się obudzi, ale nawet 15min oddechu to jest coś ;)

Pospałam... 4h mnie nie było a tu milion postów.

Złapałam trochę histerię, bo się naczytałam o samoistnych w 4 tygodniu. Mogę jakkolwiek ułatwić fasolce zasiedzenie się na stałe?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak samoistne co ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Juz po pierwszej wizycie uff ciąża trochę młodsza jakiś 6 tydz. Narazie ok. Choć mojemu gin nie podoba się ze mam lekkie jakby plamienia ale to tylko takie smuszki. mam nadzieje ze będzie dobrze ... mam duphaston. No spe i kwas foliowy duża dawkę i wit e. I l4 . Jak ja powiem w pracy o tym ? następna wizyta 30.11. W andrzejki . Nic tylko czekać i być dobrej myśli .

reklama
Juz po pierwszej wizycie uff ciąża trochę młodsza jakiś 6 tydz. Narazie ok. Choć mojemu gin nie podoba się ze mam lekkie jakby plamienia ale to tylko takie smuszki. mam nadzieje ze będzie dobrze ... mam duphaston. No spe i kwas foliowy duża dawkę i wit e. I l4 . Jak ja powiem w pracy o tym ? następna wizyta 30.11. W andrzejki . Nic tylko czekać i być dobrej myśli .
Ile nospy masz brac?

Do góry