reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dobry wieczór. [emoji4]

Dziewczyny, dajcie spokój ile Wy prodykujecie.[emoji12]

Dla mnie poronienie to straszna rzecz, a zwłaszcza w wyższej ciąży. Bardzo współczuję. Teraz na pewno wszystkie bedziemy miały nudne i spokojne ciąże.

Byłam dziś na becie i wyszło 71,3 w piątek powtarzam.

@atomek jak ja Cię rozumiem ż tym nocnym kamieniem. Mam nadzieję, że w ciąży się odstawi.

Spokojnej nocy lipcowe mamuśki[emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myśmy z styczniowych mam 2016 na fb przenioslysmy się chyba 2-3 miesiące przed porodem. Przeszła tylko wyselekcjonowana grupa która dobrze się ze sobą czuła. A i tak były niestety trolle. Więc nie ma co się spieszyć.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

A z ciążowych spraw mam stersa czy maluch dobrze się zagnieździ. Czy nie wybierze sobie np blizny po cięciu.

Myśmy z styczniowych mam 2016 na fb przenioslysmy się chyba 2-3 miesiące przed porodem. Przeszła tylko wyselekcjonowana grupa która dobrze się ze sobą czuła. A i tak były niestety trolle. Więc nie ma co się spieszyć.

Jestem tego samego zdania... :)

Marika przykro mi z powodu straty... miejmy nadzieje, ze tym razem wszystko pójdzie dobrze!
Tez jestem w 5t+2 i już tłoczno się robi tego 9.07 hihi.
Niestety podobnie jak Ty jestem na clexane, do tego luteina dopochwowa, Acard i metylowany folian... nie mam problemów z zastrzykami, ale z poprzedniej ciąży wiem, ze za parenascie dni braknie miejsca na kłucie... ahh każdy dzień jest taki niespokojny....byle usłyszeć serduszko to już będzie dużo!

Ostatnia edycja:
Dziewuszki orientujecie się może jak to jest z refundacją leków? Chodzi mi konkretnie o Luteinę dopochwową, od czego zależy czy lekarz wystawi receptę jako 100% płatną lub "R"?

Załączniki

• 0ACAC99B-BB6D-49D4-B655-11711703A403.png
    0ACAC99B-BB6D-49D4-B655-11711703A403.png
    57,9 KB · Wyświetleń: 57
  • 64215652-6AB2-4301-8773-8A34A6B80FCD.png
    64215652-6AB2-4301-8773-8A34A6B80FCD.png
    56,8 KB · Wyświetleń: 58
Dziewuszki orientujecie się może jak to jest z refundacją leków? Chodzi mi konkretnie o Luteinę dopochwową, od czego zależy czy lekarz wystawi receptę jako 100% płatną lub "R"?
Generalnie jak jesteś ubezpieczona to bez problemu załapiesz się na R.
A skąd takie pytanko? Masz problem żeby dostać zniżkę?

A ty do nas tu dolanczasz;)?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry