reklama
matyjka13
Zaangażowana w BB
tak moja pierwsza wizyta termin mam na 30.06/01.07. Czuje się świetnie. Jestem już po badaniach ponieważ mój lekarz kazał je zrobić od razu nie czekając na wizytę.Matyjka13
To będzie Twoja pierwsza wizyta? Jak się czujesz?
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
daruska
Zaciekawiona BB
No ja bylam juz w szpitalu dzień po tym jak się dowiedziałam właśnie z tymi bólami bo się bałam i przy wypisie mi lekarz powiedział, że za 2 tygodnie do kontroli. Co prawda będę trochę wcześniej ale chcę założyć kartę ciąży i badania porobić. Nie doczekalabym dłużej.
matyjka13
Zaangażowana w BB
Rozumiem ciężko wytrzymaćja jeszcze 11dni muszę wytrzymać. Ale dam radę w pracy mi szybko czas leci w domu też mam dużo obowiązków więc zleci szybciutko.No ja bylam juz w szpitalu dzień po tym jak się dowiedziałam właśnie z tymi bólami bo się bałam i przy wypisie mi lekarz powiedział, że za 2 tygodnie do kontroli. Co prawda będę trochę wcześniej ale chcę założyć kartę ciąży i badania porobić. Nie doczekalabym dłużej.
Hej, ja już po wizycie u gin. Piękny pęcherzyk było widać i coś niecoś w środku. Już na zwolnieniu jestem i mam przepisana luteine.
A tak o mnie: 34 lata, ciąża 5 (2 poronienia, pozamaciczna) mam już 7.5 letnia córkę. I pozdrawiam Was z Pomorza
A tak o mnie: 34 lata, ciąża 5 (2 poronienia, pozamaciczna) mam już 7.5 letnia córkę. I pozdrawiam Was z Pomorza
Cinka
Zaciekawiona BB
Super teraz tylko odpoczywaj [emoji2]Hej, ja już po wizycie u gin. Piękny pęcherzyk było widać i coś niecoś w środku. Już na zwolnieniu jestem i mam przepisana luteine.
życie cudem jest[emoji1]
Mnie dziś bóle też męczą trochę ale ja już się szykuję spać
Darka83- jeżeli jest możliwość bycia na zwolnieniu to korzystaj! Ja poprzednią całą ciążę byłam też na zwolnieniu a obecnie zaszłam nie pracując więc i tak i tak siedze w chacie...
Daruska - lepiej dmuchać na zimne niż sobie wyrzucać że się nie sprawdziło
Matyjka - a Ty nie chcesz iść od razu na zwolnienie?
Darka83- jeżeli jest możliwość bycia na zwolnieniu to korzystaj! Ja poprzednią całą ciążę byłam też na zwolnieniu a obecnie zaszłam nie pracując więc i tak i tak siedze w chacie...
matyjka13
Zaangażowana w BB
Ja nie, mam fajną pracę lubię ją bardzo choć czasem jest stresujące. Zamierzam pracować do 9 miesiąca.Mnie dziś bóle też męczą trochę ale ja już się szykuję spać
matyjka13
Zaangażowana w BB
Hej... A w którym tygodniu jesteś.?Hej, ja już po wizycie u gin. Piękny pęcherzyk było widać i coś niecoś w środku. Już na zwolnieniu jestem i mam przepisana luteine.
reklama
Podziel się: