reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Matyjka13
To będzie Twoja pierwsza wizyta? Jak się czujesz?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
tak moja pierwsza wizyta termin mam na 30.06/01.07. Czuje się świetnie. Jestem już po badaniach ponieważ mój lekarz kazał je zrobić od razu nie czekając na wizytę.

No ja bylam juz w szpitalu dzień po tym jak się dowiedziałam właśnie z tymi bólami bo się bałam i przy wypisie mi lekarz powiedział, że za 2 tygodnie do kontroli. Co prawda będę trochę wcześniej ale chcę założyć kartę ciąży i badania porobić. Nie doczekalabym dłużej. :-D

No ja bylam juz w szpitalu dzień po tym jak się dowiedziałam właśnie z tymi bólami bo się bałam i przy wypisie mi lekarz powiedział, że za 2 tygodnie do kontroli. Co prawda będę trochę wcześniej ale chcę założyć kartę ciąży i badania porobić. Nie doczekalabym dłużej. :-D
Rozumiem ciężko wytrzymaćja jeszcze 11dni muszę wytrzymać. Ale dam radę w pracy mi szybko czas leci w domu też mam dużo obowiązków więc zleci szybciutko.

Hej, ja już po wizycie u gin. Piękny pęcherzyk było widać i coś niecoś w środku. Już na zwolnieniu jestem i mam przepisana luteine.
A tak o mnie: 34 lata, ciąża 5 (2 poronienia, pozamaciczna) mam już 7.5 letnia córkę. I pozdrawiam Was z Pomorza

Hej, ja już po wizycie u gin. Piękny pęcherzyk było widać i coś niecoś w środku. Już na zwolnieniu jestem i mam przepisana luteine.
A tak o mnie: 34 lata, ciąża 5 (2 poronienia, pozamaciczna) mam już 7.5 letnia córkę. I pozdrawiam Was z Pomorza
Super teraz tylko odpoczywaj [emoji2]

życie cudem jest[emoji1]

Mnie dziś bóle też męczą trochę ale ja już się szykuję spać :)

Darka83- jeżeli jest możliwość bycia na zwolnieniu to korzystaj! Ja poprzednią całą ciążę byłam też na zwolnieniu a obecnie zaszłam nie pracując więc i tak i tak siedze w chacie...

Daruska - lepiej dmuchać na zimne niż sobie wyrzucać że się nie sprawdziło :)

Matyjka - a Ty nie chcesz iść od razu na zwolnienie?

Mnie dziś bóle też męczą trochę ale ja już się szykuję spać :)

Darka83- jeżeli jest możliwość bycia na zwolnieniu to korzystaj! Ja poprzednią całą ciążę byłam też na zwolnieniu a obecnie zaszłam nie pracując więc i tak i tak siedze w chacie...

Daruska - lepiej dmuchać na zimne niż sobie wyrzucać że się nie sprawdziło :)

Matyjka - a Ty nie chcesz iść od razu na zwolnienie?
Ja nie, mam fajną pracę lubię ją bardzo choć czasem jest stresujące. Zamierzam pracować do 9 miesiąca.

Hej... A w którym tygodniu jesteś.?

reklama
Do góry