reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Elidi dobrze ze jest dobrze
Marika92 moj Mikołaj tez z prezentami jest do tylu jak już zrobi to naprawdę zaskoczy mnie ale to rzadko się zdarza chociaż w styczniu mam 30-stke i dostałam
Od niego dwutygodniowe wakacje do mojej ukochanej Grecji na 20 lipca Hahaha i co nie pojadę bo na 14.07 mam termin porodu wiec musi mi wymyślić coś innego
Ja dziś byłam u siebie w butiku robiłam zdj ubrań nowa dostawa po 4
Godz wróciłam zrobilam obiad drzemka pół godz i zaprosiłam córkę na deser z okazji Mikołaja zjadłysmy przeszłyśmy się
Po rynku i ja już nie umiem czuje się tak ociężale wszystko mnie boli u mnie o dziwo dziś mdlosci przyszły i tylko biały śluz

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@olaaa7 Ty coś kiedyś pisalaś o tym że zamowilas sobie teczuszkę z BebiProgram. Mi też właśnie przyszla dzisiaj i faktycznie, tylko ofoliowana i wszystko widać co jest w środku :-) fajna ta przytulanka sensoryczna :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Tak zamawiałam :) nio fajna jest :)

My sobie z mężem nie robimy prezentów na żadne okazje, wolimy zostawić te pieniądze na letnie wypady pod namiot. Zdecydowanie wolimy coś wspólnie przeżywać niż mieć. Wolimy w starych gaciach chodzić i gdzieś pojechać kilka razy w roku. Dobrze, że się tak dobraliśmy pod tym względem :) Niemniej wczoraj w żartach pytam się co dostanę na Mikołaja i pod choinkę a on do mnie - już ci dałem prezent, w brzuchu go masz! [emoji16]

To może mi pod koniec miesiąca przyjdzie, albo początek stycznia :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Moze przed swietami jeszcze.... :-) ale teczuszka solidna sie wydaje.zdjecia tam schowalam poki co z podpisem z tylu z ktorego dnia.

Aaa wlasnie. Dzisiejsze zdjęcie mlodej pokazalam i dalam obok ro poprzednie.....a komentarz? "No w koncu zaczyna jak czlowiek wyglądać" hahaha. Nie wiem czemu mam przeczucie caly czas że będzie chłopak. Z mlodą wiekszosc ciazy mialam przeczycie że bedzie dziewucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Moze przed swietami jeszcze.... :-) ale teczuszka solidna sie wydaje.zdjecia tam schowalam poki co z podpisem z tylu z ktorego dnia.

Aaa wlasnie. Dzisiejsze zdjęcie mlodej pokazalam i dalam obok ro poprzednie.....a komentarz? "No w koncu zaczyna jak czlowiek wyglądać" hahaha. Nie wiem czemu mam przeczucie caly czas że będzie chłopak. Z mlodą wiekszosc ciazy mialam przeczycie że bedzie dziewucha.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ale ja też jakoś tak mam przeczucia na chłopca cóż zobaczymy :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry