reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jadlam reszte makaronu z obiadu. I tez nastawiam sie na ciekawą noc hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
No cóż jak zobaczę cię aktywna w nocy na forum to już będę wiedziała dlaczego [emoji23]

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
W zasadzie tak bo mojej szwagierce jej ginekolog w 12 tyg powiedział, że będzie dziewczynka, a miesiąc później okazał się chłopczykiem :)

Ja o ile dobrze pamietam plec córki poznalam na pewno po 20 tygodniu. No ale te prawie 11 lat temu to sprzedy o wiele gorszej jakosci niz teraz byly

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

No cóż jak zobaczę cię aktywna w nocy na forum to już będę wiedziała dlaczego [emoji23]

Zgaga zgagusia zgaguuuuuuunia :-)

Dziewczyny a czy podczas brania dupka cyce mogą bolec mocniej? Bo ja nie wiem czy to tylko wrazenie czy prawdziwe odczucie, ale bedac 3 godziny juz prawie po pierwszej tabletce jakby mnie mocniej przy dotyku bolaly.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Ja o ile dobrze pamietam plec córki poznalam na pewno po 20 tygodniu. No ale te prawie 11 lat temu to sprzedy o wiele gorszej jakosci niz teraz byly

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Dziewczynkę rozpoznają później też bo zawsze może coś tam wyrosnąć [emoji14] a u chłopców jak wyrośnie to przecież już nie zniknie [emoji14]

Zgaga zgagusia zgaguuuuuuunia :-)

Dziewczyny a czy podczas brania dupka cyce mogą bolec mocniej? Bo ja nie wiem czy to tylko wrazenie czy prawdziwe odczucie, ale bedac 3 godziny juz prawie po pierwszej tabletce jakby mnie mocniej przy dotyku bolaly.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja biorę luteine działa to na tej samej zasadzie, może rzeczywiście są trochę bardziej wrażliwe, ale pytanie na ile to od leków, a na ile naturalny proces :)

Ja biorę luteine działa to na tej samej zasadzie, może rzeczywiście są trochę bardziej wrażliwe, ale pytanie na ile to od leków, a na ile naturalny proces :)

Dzisiaj rano jak mi sie zaczely te plamienia to do momentu zaczecia brania dupka jakby cyce mnie przestaly prawie calkiem bolec. Moze jakis niedobór progesteronu mnie jednak dopadl....skoro po wzieciu dupka podbrzusze i cyce powrocily do swojej normalnej aktywnosci sprzed dwoch tygodni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Zjadłam kolację ! Pierogi z kapustą i grzybami do tego z zasmażką ! A miałam nie jeść nic ciężkostrawnego na noc ! Ale miałam już taką ochotę że musiałam :(

Ja właśnie musze zmienić dietę na
Lekkostrawna o 15 zjadłam dwa małe mielone dwa ziemniaki i trochę buraków do teraz mi ciężko brzuch z przejedzenia boli...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj rano jak mi sie zaczely te plamienia to do momentu zaczecia brania dupka jakby cyce mnie przestaly prawie calkiem bolec. Moze jakis niedobór progesteronu mnie jednak dopadl....skoro po wzieciu dupka podbrzusze i cyce powrocily do swojej normalnej aktywnosci sprzed dwoch tygodni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Całkiem mozliwe, ale masz już leki więc możesz spać spokojnie :)

reklama
Ja właśnie musze zmienić dietę na
Lekkostrawna o 15 zjadłam dwa małe mielone dwa ziemniaki i trochę buraków do teraz mi ciężko brzuch z przejedzenia boli...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ogólnie czuje się bardziej ociężała bez względu na to co zjem..

Do góry