reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi póki co nic :( buuuuuu "Mikołaja [emoji318] " cały dzień nie ma...

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja mojemu się zdązyłam popłakać, od razu jak tylko wszedł do mieszkania. Dałam mu buzi i zaczęłam lament, że Mikołaja nie było, a myślałam, że o przyszłych mamach nie zapomina itp. To nawet nie zdążył kurtki zdjać tylko szybko z plecaka wyciągnął prezent żebym już nie płakała :D

reklama
Spokojnie Mikołaj ma jeszcze czas ;) swoją drogą ja tam na Mikołaja nie mam co liczyć bo mąż w pt wraca :(

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Patrząc na świętowanie różnych okazji przez mojego chłopaka mogę obejść się "smakiem" no ale cóż.. Sama sobie zrobię Mikołajki jak tylko zajadę do jakiejś galerii [emoji14]

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]

Tsh mam lekko podwyższone 3,17 a zbadałam ft3 i ft4 bo to też zaleciła mi moja ginekolog i to w normie więc już sama nie wiem...

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]

Patrząc na świętowanie różnych okazji przez mojego chłopaka mogę obejść się "smakiem" no ale cóż.. Sama sobie zrobię Mikołajki jak tylko zajadę do jakiejś galerii [emoji14]

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
No to identycznie jak mój mąż ! Chyba mamy coraz więcej wspólnego [emoji23]

Ja jestem pracodawca powiem tak to zależy chyba od człowieka jeżeli pracownik zachodzi w ciąże nic nie zrobisz orzez 30 pierwsze dni płace ja potem przejmuje ja ZUS i wypłaca trzeba poszukac innego pracownika i tyle z drugiej Str jestem pracownikiem mam bardzi fajnego szefa traktujemy się jak rodzina ufamy sobie i bardzo się ucieszył jak powiedziałam o ciazy wie ze nie zostawię firmy od tak sobie ale będę pracować ile się da ale ja tez wiem ze mam do czego wrócić a zarabiam naprawdę dobrze wiec zależy mi na pracy, to chyba wszystko kwestia podejścia ludzkiego do sytuacji

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie lubię tego.. Buuu

p19u3e3koew1ysmj.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja też nie czasami mówię do niego, że by mi jakąś niespodziankę zrobił to on mowi, że co chwilę dostaje na fryzjera, rzęsy a jeszcze jakieś niespodzianki bym chciała [emoji23]

A ja mam pytanie do dziewczyn, które są już Mamami :) Powiedzcie mi, czy staniki do karmienia naprawdę się sprawdzają i przydają? I jeszcze mam pytanie czy któraś z Was używa lub używała rogala do spania?

reklama
A ja mam pytanie do dziewczyn, które są już Mamami :) Powiedzcie mi, czy staniki do karmienia naprawdę się sprawdzają i przydają? I jeszcze mam pytanie czy któraś z Was używa lub używała rogala do spania?
Staniki na pewno u mnie na poczatku byly przydatne bo szybko się je odpinało. Potem juz jak mi się piersi przestsly takie nabrzmiale robic to do sportowych przeszlam no a na koncu karmienia juz zwykle staniki.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry