reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wczoraj ja dzisiaj ty masz czarne myśli wszystko jest dobrze myśl pozytywnie po za tym masz jakieś bóle ?
No wlasnie nie mam bóli tylko takie napięcie mam bardziej niż ból. Wiesz, takie jak macica sie rozciaga ale nie boli tylko takie rozciaganie bardziej. Bo to nawet nie przypomina w najlmniejszym stopniu skurczu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Tyle ze moja ginekolog nie przyjmuje w mojej przychodni w inny dzien niż w piątki a numeru prywatnego do niej nie mam :-/ bede sie obserwowac wnikliwie dzisiaj i jutro. Jak dzisiaj sie cos znowu pojawi to na izbe. Ale mam caly czas takie glupie wrażenie jakby wszystko bylo w srodku napięte. Może to z nerwów :-( cos czuje ze i tak na izbie dzisiaj wyladyje ale to i tak dopiero wieczorem bo jakbym pojechala z M to niewiadomo jak dlugo by nam tam zeszlo a mloda dzisiaj jest ze swoim biologicznym ojcem i dopiero na 19 ma ją przyprowadzic tak ze wczesniej niz po 19 na izbe nie moge jechac tak ze i tak leze do tego czasu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Takie delikatne plamienia się zdarzają spokojnie nie ma co odrazu panikować bo nie potrzebnie się tylko kochana denerwujesz ! Jak się powtórzy to biegiem na IP, a może akurat że ustąpi i będzie wszystko ok :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

O jak dobrze że w Poznaniu siedziba zusu jest poza moją dzielnicą :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja widzę z okna i teraz jestem na linii strzału [emoji2]
Zrobić Ci nic nie mogą ale wstrzymać kasę do wyjaśnienia już jak najbardziej [emoji4]
Ale zus pracuje do 15, później już normalnie można wychodzić a że ja i tak mam polegiwać to jestem w domu narazie cały czas [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

No wlasnie nie mam bóli tylko takie napięcie mam bardziej niż ból. Wiesz, takie jak macica sie rozciaga ale nie boli tylko takie rozciaganie bardziej. Bo to nawet nie przypomina w najlmniejszym stopniu skurczu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
W takim razie myślę że nie ma co panikować [emoji57] leż i odpoczywaj
Takie delikatne plamienia się zdarzają spokojnie nie ma co odrazu panikować bo nie potrzebnie się tylko kochana denerwujesz ! Jak się powtórzy to biegiem na IP, a może akurat że ustąpi i będzie wszystko ok :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny. Ja jak głupia leze pod kocem i rycze jak male dziecko. Teraz to sie boje na głupie siku wyjść a co dopiero obiad zrobic. Chyba obiad na zrobienie poczeka aż M wroci :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
To normalne, że się denerwujesz też bym panikowala. Mam nadzieję, że szybko sie uspokoi, a jak nie to gnaj do szpitala bo się bez tego na pewno nie uspokoisz :)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
kuźwa mam to samo dziś...co chwila latam do łazienki sprawdzać czy wszystko jest ok...nie wiem czy to przez to że jestem w terminie okresu czy zaś sobie coś podrażniłam aplikatorem do luteiny, ale jestem mega zestresowana :/ też czuje lekkie napięcie w brzuchu ale nie wiem czy to nie z nerwów :/

kuźwa mam to samo dziś...co chwila latam do łazienki sprawdzać czy wszystko jest ok...nie wiem czy to przez to że jestem w terminie okresu czy zaś sobie coś podrażniłam aplikatorem do luteiny, ale jestem mega zestresowana :/ też czuje lekkie napięcie w brzuchu ale nie wiem czy to nie z nerwów :/
Nie powinno sie urzywac tego aplikatora w ciazy.

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry