reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny ale M jest kochany. Podskoczy teraz po pracy do mojej przychodni i spróbuje mnie umowic na dzisiaj do ktoregokolwiek ginekologa w mojej przychodni. A jak nie to decyzja jest taka że jak biologiczny tatus mlodej ją nam odstawi to od razu na izbe pojedziemy. Nawet jakby sie okazalo ze plamienia juz nie ma.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Bylam tylko na moment w sklepie po pare rzeczy na obiad. Wrocilam a tu na wkladce dwa gluty sluzu bezowego. Ale mniej niz bylo rano po wizycie w piekarni. Jak to sie do wieczora jeszcze raz powtórzy to na izbe jade. Wyraznie widze ze to brudzenie (plamieniem tego nie nazwę bo tylko dwa razy i to tylko na wkladce sie pokazalo) tylko sie dzisiaj pokazalo jak chodzilam. Jak leze to nic niepokojącego nie leci. Nie chcę tego stracic :-( moze to faktycznie tylko przez to że powinnam na dniach miec @. Gdyby to bylo plamienie to by mi chyba wiecej tego lecialo co? :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja też czasem mam takie beżowe gluty i zauważyłam, że właśnie wtedy jak jestem bardziej w ruchu. Więcej leków brać mld moge, brzuch nie boli, krwi nie mam. Mówiłam mojej lekarce i jak mnie nadała to mówiła, że nic niepokojącego nie widzi więc jak najwięcej leżę.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

kuźwa mam to samo dziś...co chwila latam do łazienki sprawdzać czy wszystko jest ok...nie wiem czy to przez to że jestem w terminie okresu czy zaś sobie coś podrażniłam aplikatorem do luteiny, ale jestem mega zestresowana :/ też czuje lekkie napięcie w brzuchu ale nie wiem czy to nie z nerwów :/
Witaj w klubie. A jakies plamienie masz czy nie? Ja tez jestem jakby w terminie @ teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Bylam tylko na moment w sklepie po pare rzeczy na obiad. Wrocilam a tu na wkladce dwa gluty sluzu bezowego. Ale mniej niz bylo rano po wizycie w piekarni. Jak to sie do wieczora jeszcze raz powtórzy to na izbe jade. Wyraznie widze ze to brudzenie (plamieniem tego nie nazwę bo tylko dwa razy i to tylko na wkladce sie pokazalo) tylko sie dzisiaj pokazalo jak chodzilam. Jak leze to nic niepokojącego nie leci. Nie chcę tego stracic :-( moze to faktycznie tylko przez to że powinnam na dniach miec @. Gdyby to bylo plamienie to by mi chyba wiecej tego lecialo co? :-(

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja mialam to samo dwa tyg temu. Na szczescie trwalo tylko dzien, tez wolalam wtedy polezec, posiedzuec, niz biegac. Na natepny dzien ani sladu. Jak mowilam gin o tym, to mowil ze na szczescie nie bylo to nic niepokojacego, bo tak sie zdarza poprostu nie raz bez przyczyny. I Tobie tego zycze, zeby byl juz spokoj i bez zadnych przyczyn.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam to samo dwa tyg temu. Na szczescie trwalo tylko dzien, tez wolalam wtedy polezec, posiedzuec, niz biegac. Na natepny dzien ani sladu. Jak mowilam gin o tym, to mowil ze na szczescie nie bylo to nic niepokojacego, bo tak sie zdarza poprostu nie raz bez przyczyny. I Tobie tego zycze, zeby byl juz spokoj i bez zadnych przyczyn.

Napisane na HTC Desire 10 lifestyle w aplikacji Forum BabyBoom
Aha no to moze i tak jest u mnie. Boze ja z tych nerwów to rozwolnienia dostałam :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Witaj w klubie. A jakies plamienie masz czy nie? Ja tez jestem jakby w terminie @ teraz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Nie mam plamienia, to takie upławy są bardziej koloru kawa z mlekiem, ale widziałam właśnie parę nitek bardziej brunatnych...chyba też zadzwonię do mojej gin bo i tak nie przestanę się stresiać :(

Nie mam plamienia, to takie upławy są bardziej koloru kawa z mlekiem, ale widziałam właśnie parę nitek bardziej brunatnych...chyba też zadzwonię do mojej gin bo i tak nie przestanę się stresiać :(
O wlasnie ja mamtaki beż kawka z mlekiem. Boze moaj gin w przychodni dzisiaj jest do 15:30. Oby M sie udalo wprosic na wizyte to wtedy pedem na tramwaj i na wizyte najwyzej ona troche poczeka

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry