reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja za to musze sobie pomarudzic....zaczynam się czuć jak mały wielorybek....tak naprawdę sie zwazylam i jak zobaczylam 7 z przodu to aż się poryczałam :-( M mi niby mowi ze niewazne ile bede wazyc i tak będę wyglądać super ale tak jakos no smitno mi....jakos do lipca przetrwam i zaczynamy zrzucNie wagi po porodzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jej, ale ja cię rozumiem... Ja 11 tydzień i już 3 kilo. Tłustsze uda, boczki, okrągła buzia. Aż nie chcę myśleć co będzie dalej. Myślę że tak przytyłam głównie dlatego, że dużo mniej sie ruszam, dom końca 9 tygodnia nie miałam siły żeby sie ruszyć z kanapy, a zawsze aktywne życie prowadziłam. Teraz sie pocieszam, że będzie lepiej, bo już mi sie chce więcej, więc chodzę na spacery, czasem poċwicze. No ale muszę sobie odmawiać pączków...a tak mi się chce!

reklama
Ja sie bede trzymac z dala od slodkiego. Co najwyzej w weekend jak do teściow pojdziemy yo kawalek ciasta chyba ze dadza owoce to wciagne banana i yo bedzie zdrowsze niz ciacho. Kurde musze zrobic wszystko co mozliwe zeby nie przytyc tyle cow pietwszej ciazy. Terqz jestem statssa i ciężej będzie mi to zrzucić :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
mnie wczesciej odpychalo od slodkiego i mialam chec na slone i ogorki kiszone a teraz na slodkie mnie naszlo ...ale przed glukoza nie bede tyle jadla ;D

Jej, ale ja cię rozumiem... Ja 11 tydzień i już 3 kilo. Tłustsze uda, boczki, okrągła buzia. Aż nie chcę myśleć co będzie dalej. Myślę że tak przytyłam głównie dlatego, że dużo mniej sie ruszam, dom końca 9 tygodnia nie miałam siły żeby sie ruszyć z kanapy, a zawsze aktywne życie prowadziłam. Teraz sie pocieszam, że będzie lepiej, bo już mi sie chce więcej, więc chodzę na spacery, czasem poċwicze. No ale muszę sobie odmawiać pączków...a tak mi się chce!
Ja tez dużo mniej się ruszam bo na L4 od samego początku jestem i też juz czuje ze tylek mi sie mocno zaokrąglił. Może w twarz mi nie poszlo nic póki co, głównie tylek i boczki :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Moja ginekolog stwierdziła że mam nie panikować :) zrobić mocz na posiew i ft3 i ft4 i wtedy ewentualnie włączy leczenie :) zrobiła mi usg przy okazji :) maluszek ma 2,88 cm i z usg 9+5 :) od razu mi lepiej :) kochane stworzonko :)

p19u3e3kfxe7hnqz.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

No i super :) I pewnie spokojniejsza też jesteś co :)

Ja za to musze sobie pomarudzic....zaczynam się czuć jak mały wielorybek....tak naprawdę sie zwazylam i jak zobaczylam 7 z przodu to aż się poryczałam :-( M mi niby mowi ze niewazne ile bede wazyc i tak będę wyglądać super ale tak jakos no smitno mi....jakos do lipca przetrwam i zaczynamy zrzucNie wagi po porodzie.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Oh biedaczku , ale pomyśl w jakim szczęśliwym stanie jesteś i że to wszystko Ci wynagrodzi . A po porodzie będziesz miała dwójkę do ogarniecia więc nudzic się nie będziesz więc wszystko pójdzie w niepamięć a jak dzieciątko Ci daje znaki że czegoś to mu nieodmawiaj oczywiscie wszystko w granicach rozsądku , ale wszystko jest dla ludzi:) pociesze Cię może tym że moja kumpela jest na ostatnich nogach dbala o dietę warzywka owoce itd i co ? 30 na plusie wody się jej tak dużo nazbierało a niewiadomo dlaczego chyba taka jej uroda bo przy pierwszym też tak miała i po porodzie była już o połowę lżejsza a później po 3 miesiącach nie było śladu:) także głowa do góry kochana

Elodi najlepiej jakieś lekko strawne jedzenie sobie rób zamiast słodyczy owoce woem ze mówi się łatwo ja tez przytyłam 30 kg w pierwszej ciazy i pamietam do dziś ile mnie kosztowało zrzucenie tego i wrócenie do swojej wagi karmienie piersią niewiele pomogło i dopiero osobisty trener i dieta ale wtedy miałam 22 lata a teraz 30 lat woec ja tez staram się uważać na co co jem pije wodę zamiast soków wyciskam sobie marchew jabłko pomarańcza w sokowirówce i staram się jesc regularnie sama mam strach ze powtórzy się historia ale masz teraz łatwiej bo siedzisz sobie w domu woec możesz sobie gotować [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry