Moni17.06
Fanka BB :)
Powodzenia ;*Niecałe 2 godziny do wizyty, mam już stresa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia ;*Niecałe 2 godziny do wizyty, mam już stresa
Ja po pierwszej ciąży szybko zjechalam do wczesniejszej wagi. Chyba niecale 3 czy 2 miesiace mi to zajelo a nie roblam nic oprocz spacerków z wózkiem i kp.Elodi najlepiej jakieś lekko strawne jedzenie sobie rób zamiast słodyczy owoce woem ze mówi się łatwo ja tez przytyłam 30 kg w pierwszej ciazy i pamietam do dziś ile mnie kosztowało zrzucenie tego i wrócenie do swojej wagi karmienie piersią niewiele pomogło i dopiero osobisty trener i dieta ale wtedy miałam 22 lata a teraz 30 lat woec ja tez staram się uważać na co co jem pije wodę zamiast soków wyciskam sobie marchew jabłko pomarańcza w sokowirówce i staram się jesc regularnie sama mam strach ze powtórzy się historia ale masz teraz łatwiej bo siedzisz sobie w domu woec możesz sobie gotować [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Na pewno taki koktajl zrobiony samemu będzie zdrowszy i mniej kaloryczny bo nie dodasz do niego dodatkowego cukruJa po pierwszej ciąży szybko zjechalam do wczesniejszej wagi. Chyba niecale 3 czy 2 miesiace mi to zajelo a nie roblam nic oprocz spacerków z wózkiem i kp.
W domu mam blender. Moze zamiast kupbych soków bede sobie miksowala np banany jabłka marchewki i taki gesty koktajl z samych owoców lepiej sobie wypić zamiast Kubusia?
Ja po pierwszej ciąży szybko zjechalam do wczesniejszej wagi. Chyba niecale 3 czy 2 miesiace mi to zajelo a nie roblam nic oprocz spacerków z wózkiem i kp.
W domu mam blender. Moze zamiast kupbych soków bede sobie miksowala np banany jabłka marchewki i taki gesty koktajl z samych owoców lepiej sobie wypić zamiast Kubusia?
Super, że wszystko dobrze To teraz możesz spokojnie odpocząćMy juz po wizycie.
Dzidzia mlodsza o 3 dni , niz wskazywalby @, wiec jestem w 6 tyg 4 dniu.
Serduszko cudownie bilo.
Jestem przeszczesliwa I masakrycznie zmeczona .
JustMe55 I olaaa7 - powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Doszly mnie sluchy ze dodstkowo do prezentu moi rodzice wrzucą "drobne" do koperty to moze sie taka wyciskarką zainteresuję. A miodu mamy ze trzy sloiki. Tez herbatę wolę poslodzic lyzeczką miodu niż cukrem. A wodę to w hurtowych ilosciach piję :-)Jasne napewno lepszy swojski koktaj
kubus w składzie ma dużo cukru a wiadomo cukier sól itd.. idzie nam w boczki ja nie słodzę wogole zamiast tego używam miodu do herbaty od kawy mnie odrzuciło a tak to tylko woda
Ale zobacz sobie wyciskarkę na Allegro ja kupowałam za pare groszy a sok z pomarańczy pychhhha
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze, zobaczyszNiecałe 2 godziny do wizyty, mam już stresa