reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Z tego co kojarzę normy to nie masz jakoś bardzo podwyższone bo chyba max jest do 2,4? Mojej szwagierce, która miała delikatnie podwyższone lekarz nie przepisywał nic stwierdził, że w ciąży często TSH jest podwyższone, a mój ginekolog już przy tej górnej granicy, ale nadal w normie przepisuje leki bo twierdzi, że jak na ciążę to trochę za wysoki poziom i teraz bądź tu mądry co lekarz to inne zalecenia

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Przez to że tamta ciąża skończyła się jak się skończyła teraz panikuję na każdym kroku...:(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Przez to że tamta ciąża skończyła się jak się skończyła teraz panikuję na każdym kroku...:(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Spokojnie, moja przyjaciółka jakbyła w ciaży odebrała wynik tsh uwaga : 10,8. Córcia cała zdrowa, już nawet chodzi :) Brała leki przez ciąże całą :)

Dziewczyny teraz to już się "zesrałam" za przeproszeniem ze strachu
... Tsh 3,1... Zaraz dostanę zawału :( mam nadzieję że moja ginekolorzka coś mi odpisze dziś jeszcze :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Postaraj się uspokoić... Pomysl, że to nie zrobiło się dziś a do tej pory u Fasolki wszystko dobrze... Jutro na pewno Cię prZyjmie jak tylko zobaczy wiadomość... Albo chociaż odpisze

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Doskonale cię rozumiem, ja jeszcze badań nawet nie mam zleconych, a już podświadomie się martwię ! Ale spokojnie nie wiem czy widziałaś ale jedna z dziewczyn miała tutaj TSH ponad 10 i lekarz kazał jej się wstrzymać do wizyty wtorkowej a było to w piątek więc twoje delikatne podwyższenie myślę, że nie ma wpływu na przebieg ciąży, poczekaj spokojnie co odpiszę ci lekarz myślę że nie masz się czym przejmować

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem kłębkiem nerwów a mówiłam sobie że ta ciąża będzie spokojna.. Ale nie potrafię się nie przejmować, już zdążyłam się rozwyć jak dziecko :( bo na prawdę staram się robić wszystko by tym razem nie stracić dziecka :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]

Cyce to ja mam właśnie takie mocno wrażliwe a dopiero jak sie do M tulę to aż syknę z bólu. A sutki okrutnie swędzą.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Mi moja ginekolog mówi że in dalej w las tym lżej. Objawy łagodnieją bo się do nich przyzwyczajamy :) Ja też raz wpadłam w panikę bo się złapałam za cycka i nie bolał i oczywiscie cały internet mówił że to pewnie koniec ciąży. To oczywiście nie było prawdą :) Mi gin powiedziała że jednego dnia boli bardziej innego mniej, a jeszcze innego wcale i mam się tym nie przejmowac bo to normalne :)

Jestem kłębkiem nerwów a mówiłam sobie że ta ciąża będzie spokojna.. Ale nie potrafię się nie przejmować, już zdążyłam się rozwyć jak dziecko :( bo na prawdę staram się robić wszystko by tym razem nie stracić dziecka :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Nie możesz sie zamartwiać bo dzieciątko wszystko czuje. Twoj wynik nie jest jakis super wysoki. Dostaniesz euthyrox i to pewnie malutką dawkę i wszytsko będzie w porządku :) Hormony w ciaży szaleją, ale da sie to naprawić. Nie martw się na zapas :*

Nie możesz sie zamartwiać bo dzieciątko wszystko czuje. Twoj wynik nie jest jakis super wysoki. Dostaniesz euthyrox i to pewnie malutką dawkę i wszytsko będzie w porządku :) Hormony w ciaży szaleją, ale da sie to naprawić. Nie martw się na zapas :*
Dziękuję za wsparcie.. :( ehh normalnie jak rozchwiane emocjonalnie dziecko się zachowuje.. Panika od razu.. Ale dobrze ze jesteście wy na forum :* dzięki dziewczyny :)

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]

Dziękuję za wsparcie.. :( ehh normalnie jak rozchwiane emocjonalnie dziecko się zachowuje.. Panika od razu.. Ale dobrze ze jesteście wy na forum :* dzięki dziewczyny :)

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Zobaczysz, że ginekolog na wizycie powie ze jak na kobietę w ciaży to wynik tylko ciut za wysoki. Trzymaj się i staraj sie o tym nie myśleć. Spokojna Mama to szczęsliwe dziecko :)

reklama
Dziewczyny teraz to już się "zesrałam" za przeproszeniem ze strachu
... Tsh 3,1... Zaraz dostanę zawału :( mam nadzieję że moja ginekolorzka coś mi odpisze dziś jeszcze :(

p19u3e3k66rinsit.png

27.06.17 Anastazja [*]
Myślę teraz cały czas o Tobie Kochana i sama siebie ganie czy ja sama umiałabym się uspokoic... Łatwo powiedziec... Mam nadzieję, że lekarka oddzwoni...

ckaidqk3209a60dl.png

f2w3rjjgff3k7jur.png

Do góry