Elodia
Fanka BB :)
Hej przespalam oatatnie 3 godzinyHey dziewczynki jak tam u was ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej przespalam oatatnie 3 godzinyHey dziewczynki jak tam u was ?
Mam swietny przepis na pierniczki, ale jak nie dodasz przyprawy korzennej to wychodza swietne nie pierniczki =)Mamusie, chcę sie wziąć za robienie świątecznych ciastek. Macie jakies sprawdzone przepisy? Tylko nie pierniczki bo ich nie znoszę. Mam super foremki z ikea i mnóstwo gadżetów do dekorowania także będę szaleć
Dawaj.Mam swietny przepis na pierniczki, ale jak nie dodasz przyprawy korzennej to wychodza swietne nie pierniczki =)
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Hey dziewczynki jak tam u was ?
Co kupiłaś? :-)O no proszę a ja byłam na zakupkach i kupiłam córci
Ja też trochę spałam trochę płakałam niewiem sama dlaczego tak poprostu a teraz znów leżę bo mnie troszkę brzuch boli i zaczęłam się znów martwić, ale później uświadomiłam sobie że nie byłam od 2dni na wc i pewnie z tad te bóle także niedziela taka sobie a do tego okropna pogoda :/ A jak u Ciebie
SuperZobacz załącznik 831150 boska co.nie ?