reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam. ☺dziewczyny wy też tak macie ze w ciągu dnia jakoś normalnie funkcjonujecie ale rano i wieczorem to jest okropnie ? Ja tak mam za rano i wieczorem czuję się okropnie . Mąż się śmieje że napewno będzie dziewczynka bo od samego początku dokucza jak to baba

reklama
Witam. [emoji5]dziewczyny wy też tak macie ze w ciągu dnia jakoś normalnie funkcjonujecie ale rano i wieczorem to jest okropnie ? Ja tak mam za rano i wieczorem czuję się okropnie . Mąż się śmieje że napewno będzie dziewczynka bo od samego początku dokucza jak to baba
Oj tak. Rano wstac nie moge. W ciagu dnia kiepsko sie czuje, ale daje rade. A wieczorem koszmar! Wlasnie sie mecze okrepnie, mdlosci straszne i ogolnie do d...

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam. ☺dziewczyny wy też tak macie ze w ciągu dnia jakoś normalnie funkcjonujecie ale rano i wieczorem to jest okropnie ? Ja tak mam za rano i wieczorem czuję się okropnie . Mąż się śmieje że napewno będzie dziewczynka bo od samego początku dokucza jak to baba
Ja czuję się bardzo kiepsko na wieczór. Mam wtedy duże mdłości, czuję się opuchnięta. Rano ciężko mi się rozruszać, ale już w ciągu dnia jest super. W nocy budzę się codziennie między 2 a 3 i przez 2-3 godziny nie mogę ponownie zasnąć.

a mnie meczy bol piersi ;( lekarz do mnie czy mnie bola a mialam mu powiedziec ze rwia jak cholera ;D a on to dobrze ze bola...

a mnie meczy bol piersi ;( lekarz do mnie czy mnie bola a mialam mu powiedziec ze rwia jak cholera ;D a on to dobrze ze bola...
No mnie tez okropnie bola. Nie moge sie dotknac. Nie kojaze zeby az tak bolalt w pierwszej ciazy. Ale teraz viore Duphaston i Luteine i to moze chyba nasilac objawy

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja jak wstaje z lozka to cyce tak czasami rwą że mam wrażenie jakby mi mialy zaraz odpaść :-) a dzisiaj po taz pierwszy bolały przy każdym kroku jak do biedry szlam. O spaniu na brzuchu mogę powoli zapomniec glownie przez piersi. Bolą okrutnie ale mysle ze mi to minie, za jakis miesiac powinny bolec mniej.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Do góry