Zani2407
Fanka BB :)
No jak jeszcze mieszkałam w pl gdzie z jednej strony teściowie z drugiej mama no to ciągle słyszałam że usypiam na rękach no ale inaczej się nie dało! W dodatku też bardzo bardzo długo musiałam go SPECJALNIE USYPIAC na noc i różnie to trwało czasami nawet 2h było to frustrujace potem wyrósł z małym teraz jest różnie teraz też zasnął mi na rękach A zapomniałam dodać ze starszym Synem ja musiałam dosłownie....skakać na łóżku zeby zasnął A wózku jego głowa musiała latać bałam się że się urwie z Michasiem jest trochę łatwiej choć też zdarza się właśnie lulanie. Wczoraj ciągle chciał żebym była obok jak wyszłam zrobić coś do kuchni od razu był rozbudzony A potem zmęczony:/A najbardziej uwielbiam teksty typu nauczyłaś nosić lub nie usypiaj w ciszy mam 3 dzieci 2 nosiłam na rękach do spania jedną do 3 lat drugiego do 2 trzecia teraz zasypia sama. Przy Marysi musiałam chodzić na palcach, Agatka śpi przy tv, dzieciaki biegaja z Marysia pół spaceru biegiem, Kacpra usypialam na rękach i dopiero kładłam do wózka, z Agatka spaceruje powoli bo wyjeżdżam i już śpi, to samo w samochodzie. Z Marysią i z Kacprem nic nie mogłam zrobić bo ciagle na rękach, Agatka polezy i się pobawi także wszystko zależy od dziecka