Mąż właśnie pojechał po tę rurki do apteki.Ja nie wiem czy u nas to są kolki, pediatra twierdzi,że Mała brzuszek boli od gazów bo jest twardy, Mała nóżki podkurcza i cały czas stęka nawet przez sen,robi się też wtedy czerwona.Są jeszcze takie rurki pomocne przy kolkach gdzie schodzą gazy windi może spróbuj
Powiem ci tak kolki jak ma to musi je przejść krople, rurki priobiotyki nie likwidują ich tylko zmniejszają czas płaczu
Wydaje mi się ze poprostu musicie to przejść
Zobacz załącznik 889027
reklama
Karla88
Fanka BB :)
Mąż właśnie pojechał po tę rurki do apteki.Ja nie wiem czy u nas to są kolki, pediatra twierdzi,że Mała brzuszek boli od gazów bo jest twardy, Mała nóżki podkurcza i cały czas stęka nawet przez sen,robi się też wtedy czerwona.
A płacze przeraźliwie przeważnie pod wieczór i nie da się jej uspokoić ?
Z twojego opisu wynika ze to kolka skoro gazy nie schodzą
Spróbuj ta rurka zobaczysz ile tych gazów zejdzie i czy jej ulży
Płacze w dzień i w nocy :-(A płacze przeraźliwie przeważnie pod wieczór i nie da się jej uspokoić ?
Z twojego opisu wynika ze to kolka skoro gazy nie schodzą
Spróbuj ta rurka zobaczysz ile tych gazów zejdzie i czy jej ulży
Karla88
Płacze w dzień i w nocy :-(
A zrobiłaś już ta rurka?
Kurczę przykro mi ze tak płacze maleństwo nie wiem już co ci radzić poprostu chyba trzeba to przetrzymac przeważnie do 12 tyg wszystko się normuje
Margana
Moga byc zwykle gazy. Praedziwa kolka na prawde rzadko wystepuje.Mąż właśnie pojechał po tę rurki do apteki.Ja nie wiem czy u nas to są kolki, pediatra twierdzi,że Mała brzuszek boli od gazów bo jest twardy, Mała nóżki podkurcza i cały czas stęka nawet przez sen,robi się też wtedy czerwona.
Jeszcze nie użyłam tej rurki.Troche baczkow popuszczała.Jeszcze się chwilę wstrzymam z tymi rurkami,zobaczę jak będzie w nocy. Teraz śpi i od czasu do czasu stęka i podkula nóżki.Jakos boję się użyć tych rurek... Ale jak będzie bardzo cierpiała to nie będę miała wyjścia. Do 12 tygodnia się wszystko normuje?!! Boże moja Mała ma dopiero 3 tygodnie....
Od wczoraj żadnej poprawy :-(Żeby to jak najszybciej minęło, mię chodzi już o te nieorzespane noce tylko żeby Mała nie cierpiała... Pępek n w nocy odpadł, ale został jeszcze strupek i takie coś żółtego na dole pępka, też tak mialyscie?
U nas było trochę żółtawej ropnej wydzieliny wlansie, ale tez pryskałam octaniseptem i osuszalam patyczkiem. Lekarka mówiła ze trzeba w miarę możliwości z tej wydzieliny tez oczyszczać.
Onaszczesliwa2018
O jejku biednaU nas już kolejny dzień kolka wieczorem :/ kupy robi w ciągu dnia, puszcza baki, daje krople a i tak co wieczor histeria
reklama
Podziel się: