reklama
A jakaś różnica w cenie jest w stosunku do wózków z pompowanymi kołami?
W sumie nie mam pojęcia... możliwe że te z pompowanymi są droższe... ale nie jestem pewna.
Elodia
Fanka BB :)
A ja w koncu oderwalam sie od telefonu i wstawilam pranie. Za pol godziny mloda ze szkoly wraca tak ze za obiadek sie zabieram. Ratatuja dzisiaj. Nie z bagietka a z ryzem bo mloda bez ryzu tego nie tknie :-)Wyżyłam się na sprzątaniu. I jakoś mi lepiej
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Veraska
Jeśli mowa o wózkach to kupiłam pierwszy wózek w komisie dla dzieci. Za wózek dałam 500zl. Gondola plus spacerówka, taki na resorach,koła pompowane. Jak nowy. Kompletny. Przeciwdeszczowa folią i kołderki dopinane i torba. X-lander jakoś tak się nazywał. Mam go teraz na strychu.
A w tamtym roku kupili mi teściowie za 900zl joie, kola piankowe,no i one się jednak ścierają, z przodu są ciut węższe i mniejsze. Przez to nie zawsze dobrze jest wszędzie wjechać ale leciutko chodzi. Zgrabny i lekki. Ten pierwszy też wybrałam ze względu na to że tez dobrze się nim jeździło. W zimie mogłam nim wszędzie wjechać. No i przekładana rączka.
Najlepiej pooglądać wózki i w sklepie i w komisie żeby ceny porównać.
A w tamtym roku kupili mi teściowie za 900zl joie, kola piankowe,no i one się jednak ścierają, z przodu są ciut węższe i mniejsze. Przez to nie zawsze dobrze jest wszędzie wjechać ale leciutko chodzi. Zgrabny i lekki. Ten pierwszy też wybrałam ze względu na to że tez dobrze się nim jeździło. W zimie mogłam nim wszędzie wjechać. No i przekładana rączka.
Najlepiej pooglądać wózki i w sklepie i w komisie żeby ceny porównać.
Ja o wózkach nie mam pojęcia ale strasznie podobają mi się takie na dmuchanych kołach na pasach, pięknie się nimi jeździ, nie trzeba całego wózka targać jakby kiedy się na np krawężnik podjeżdża poza tym są śliczne
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
adamiko2
Polecam chustę kieszonkę nie trzeba wiązać i u mnie super się sprawdziła[emoji2]Ja wiem, że "w terenie" będę używać sporadycznie, częściej w mieście no i pakowanie do auta, więc musi się łatwo składać. Wcześniej miałam piankowe i dmuchane- jedne z przodu, drugie z tyłu i sprawdziło się super.
To faktycznie dobrze liczą I tak powinno być
Jak prawidłowo zawiązujesz, to od razu można...
Elodia
Super :-) czasami w lumpku naprawdę fajne okazy się trafią. Ja np w lecie trafilam taki fajny wiosenno wczesno jesienny czarny lekki plaszczyk :-) i razem z koszulami dla M i dwoma bluzkami dla mlodej aby 14 zł dałam :-) a jakosci takiej jak nowe ciuchy.Byłam dzisiaj na zakupach w lumpiku udało mi się znaleźć spodnie ciążowe i super ubranko dla maluszka (jak troszkę podrośnie i będzie zimno)
Beta nic nie pokazała <0,1. A kłuje mnie nadal po lewej stronie. Może to torbiel na jajniku bo do zapłodnienia mogłoby dojść 14 dni temu 7 dni temu a ostatni raz 4 dni temu. Jednak wolę dmuchać na zimne i jechać do ginekologa. Będę próbować dalej hehe a Wam dziewczyny życzę zdrowych fasolek i dobrego samopoczucia
reklama
Podziel się: