Ja też nie. Wprawdzie przy porodzie darłam się z bólu i w myślach żałowałam, że się odwróciła jednak głową w dół, ale na drugi dzień już całkowicie na chodzie. Teraz tylko siedzieć nie umiem, a reszta super. Chce już wyjść, nosi mnieNo niestety poerwsze doby to masakra. Nigdy nie zrozumiem jak mozna chciec cesarke bez wskazan
reklama
Margana
Fanka BB :)
Ja sie czulam lepiej niz po sn.No niestety poerwsze doby to masakra. Nigdy nie zrozumiem jak mozna chciec cesarke bez wskazan
willou
Zazdroszczę, może nie samej cesarki (chociaz mam niesamowitego pietra przed porodem sn ) ale że juz jutro poznasz swojego maluszka u mnie porodu ani widu ani słuchu póki co, ale mam pietra ze gin bedzie chcial mnie wysłać na patologieWillou chyba zostaliśmy we dwie, z tym że ja już melduję się z patologii, jutro cesarka. Myślę że przyjmą cię najwcześniej 7 dni po terminie, wcześniej jak nic się nie będzie działo to raczej nie.
Margana
Wlasnie dzis moj M byl u mnie w pracy i chcieli tylko podanie. Natomiast akt urodzenia jest lotrzebny do ubezpieczenia dziecka. I nic wiecej.Dziewczyny orientujecie się jak to jest z urlopem macierzyńskim. Co ja muszę dostarczyć do pracodawcy?
Zależy od pracodawcy - u nas mają własne druki - kadrowa mi na maila wysłała, wydrukowałam i odesłałam [emoji6]Dziewczyny orientujecie się jak to jest z urlopem macierzyńskim. Co ja muszę dostarczyć do pracodawcy?
malina_11
To ja wam powiem że z jednej strony cieszę sie że zrobili mi cc.. Ze nie musiałam dłużej tego znosić. A i w sumie po dobrze zniosłam. Najgorszy jak dla mnie ból pleców, ramion i barki. Dziś mija tydzień od porodu i boli tylko górna część pleców a w szczególności pod lewą łopatką. Podobno tak niektórzy mają od znieczulenia. No i ja od wysiłku i tego że 1.5 godziny parłam..Ja też nie. Wprawdzie przy porodzie darłam się z bólu i w myślach żałowałam, że się odwróciła jednak głową w dół, ale na drugi dzień już całkowicie na chodzie. Teraz tylko siedzieć nie umiem, a reszta super. Chce już wyjść, nosi mnie
Ty biedna miałaś 2 porody! Masakra.To ja wam powiem że z jednej strony cieszę sie że zrobili mi cc.. Ze nie musiałam dłużej tego znosić. A i w sumie po dobrze zniosłam. Najgorszy jak dla mnie ból pleców, ramion i barki. Dziś mija tydzień od porodu i boli tylko górna część pleców a w szczególności pod lewą łopatką. Podobno tak niektórzy mają od znieczulenia. No i ja od wysiłku i tego że 1.5 godziny parłam..
malina_11
Mi dokuczał dół kręgosłupa gorzej niż brzuch. A później wchodził mi ból w ramiona że ruszać mi było ciężko. [emoji19][emoji19][emoji19]No bol kregoslupa mialam okropny
reklama
malina_11
No niestety. Młoda okazała się kluseczką i nie mogła wejść do kanału [emoji6]Ty biedna miałaś 2 porody! Masakra.
Podziel się: