reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Siemka dziewczyny pamięta mnie ktoś? Pewnie już większośc z Was rozpakowana....a ja mam dzisiaj gorszy nastrój bo na dzisiaj miałam termin....no ale może kiedyś się uda. Ślub za miesiac i po cichu liczę na miły prezent od M w noc poślubna, bo akurat wtedy powinnam miec płodne. Ostatnie 3 czy 4 cykle jak w zegarku co 28 dni ale ten cykl odpuszczamy. Za to jak w noc poślubną się nie uda to zawieszamy dzialania na półtora roku....także ten....
Gratuluję rozpakowanym pięknych maluszków i cierpliwości dla tych które jeszcze czekają.
Trzymam kciuki żeby się jednak udało :) i ja cię pamiętam :D

Słuchajcie nie wiem jak wy ale ja myślę że jeśli polozna tak mówi to chyba jest ok może warto spróbować mam tą koleżankę i ona pije [emoji4]
Można też kupić preparat ze słodu w aptece, albo zwykły słód, albo ekstrakt słodu, jak ktoś nie przepada za piwem. Tylko nie ma wielu badań potwierdzających, że to pomaga.

Dzień dobry :)

U nas w nocy spanie 3h, karmienie, spanie, karmienie i tak do teraz. Ja jem a młody się budzi właśnie :)

IMG_7192.JPG

Załączniki

• IMG_7192.JPG
    IMG_7192.JPG
    289,5 KB · Wyświetleń: 558
ale super.u mnie u dwojki starszych otwiersnie szyjki i do porodu 1,5 do 2 dni bolesne skurcze o roznej czestotliwosci .jutro msm termin wiec nie licze na szybciej

Ja drugi porod i tez 2 godz od przebicia pęcherza do urodzenia
Nie było aż takie tragedii na jaka się przygotowywałam [emoji51]

reklama
Do góry