U mnie też często leci samo... Po nocy mam kółka na koszuli albo na PrześcieradleAleż proszę bardzo ja mam tyle że ze mnie sika az
reklama
Trzymam kciuki żeby się jednak udało i ja cię pamiętamSiemka dziewczyny pamięta mnie ktoś? Pewnie już większośc z Was rozpakowana....a ja mam dzisiaj gorszy nastrój bo na dzisiaj miałam termin....no ale może kiedyś się uda. Ślub za miesiac i po cichu liczę na miły prezent od M w noc poślubna, bo akurat wtedy powinnam miec płodne. Ostatnie 3 czy 4 cykle jak w zegarku co 28 dni ale ten cykl odpuszczamy. Za to jak w noc poślubną się nie uda to zawieszamy dzialania na półtora roku....także ten....
Gratuluję rozpakowanym pięknych maluszków i cierpliwości dla tych które jeszcze czekają.
ani_anita
Fanka BB :)
Ja w ogóle nie zdążyłam, urodziłam na izbie przyjęć, więc od razu przewiezli na normalną salę, ale jakieś 2h leżałam z dzieckiem, zanim je zabrały położne do ważenia a mnie wysłały pod prysznic.O to w sumie nie tak dlugo. Mnie trzymali dobre 3h..
ani_anita
Można też kupić preparat ze słodu w aptece, albo zwykły słód, albo ekstrakt słodu, jak ktoś nie przepada za piwem. Tylko nie ma wielu badań potwierdzających, że to pomaga.Słuchajcie nie wiem jak wy ale ja myślę że jeśli polozna tak mówi to chyba jest ok może warto spróbować mam tą koleżankę i ona pije [emoji4]
taki szybki porod mialas?Ja w ogóle nie zdążyłam, urodziłam na izbie przyjęć, więc od razu przewiezli na normalną salę, ale jakieś 2h leżałam z dzieckiem, zanim je zabrały położne do ważenia a mnie wysłały pod prysznic.
ani_anita
Ekspresowy, 2h od pierwszego skurczu do urodzenia łożyskataki szybki porod mialas?
ale super.u mnie u dwojki starszych otwiersnie szyjki i do porodu 1,5 do 2 dni bolesne skurcze o roznej czestotliwosci .jutro msm termin wiec nie licze na szybciejEkspresowy, 2h od pierwszego skurczu do urodzenia łożyska
Karla88
ale super.u mnie u dwojki starszych otwiersnie szyjki i do porodu 1,5 do 2 dni bolesne skurcze o roznej czestotliwosci .jutro msm termin wiec nie licze na szybciej
Ja drugi porod i tez 2 godz od przebicia pęcherza do urodzenia
Nie było aż takie tragedii na jaka się przygotowywałam [emoji51]
reklama
ani_anita
Takie zalety słabo trzymającej szyjki. Trudno donosić, ale potem idzie szybko.ale super.u mnie u dwojki starszych otwiersnie szyjki i do porodu 1,5 do 2 dni bolesne skurcze o roznej czestotliwosci .jutro msm termin wiec nie licze na szybciej
Podziel się: