reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Na temat fajek powiem tylko
Moje osobiste zdanie

Rozumiem jak ktoś nie może karmić naturalnie są różne sytuacje dziecko nie łapie nie najadą się nie ma pokarmu itd wiadomo nie ma się co katować i lepiej wybrać mm

Ale z powodu fajki dać mm to dla mnie podejście egoistyczne i pójście na łatwiznę

Ale to moje zdanie
Czasem trzeba mieć silna wole wkoncu 9 miesięcy jak się dali radę bez fajki to już jest sukces

urodzilam wczoraj centralnie w południe synusia 3.5 kg. silami natury, mialam swietna polozna poszlo sprawnie ! synus jest kochanyy, czesto mi placze bo mam slabo pokarmu i sie nie najada.... nie wiem co zrobic zeby pomoc sobie i przy okazji jemu w laktacji. malutki urodzil sie z raczka przy buzi przez co byl caly czerwoniutki, pokozne mowily ze za dwa dni nie bedzoe ani sladu.
moje cudo- milosc od pierwszego wejrzeniaa
20180714_144739_Film1.jpg

Załączniki

• 20180714_144739_Film1.jpg
    20180714_144739_Film1.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 402
Hey laski ja jednak przyjechałam o około 00:00 północy skurcze mnie właśnie obudzily juz są konkretne zaczęłam patrzeć na zegar są co 1m na wkladce taka łyżeczka jak jakiegoś płynu słabo mi trochę telepie się liczę ze się rokreca. Jeśli nie to i tak jutro decyzja czy bd indukowac czy w poniedziałek ale raczej do domu wyjdę z małym [emoji4][emoji7]

urodzilam wczoraj centralnie w południe synusia 3.5 kg. silami natury, mialam swietna polozna poszlo sprawnie ! synus jest kochanyy, czesto mi placze bo mam slabo pokarmu i sie nie najada.... nie wiem co zrobic zeby pomoc sobie i przy okazji jemu w laktacji. malutki urodzil sie z raczka przy buzi przez co byl caly czerwoniutki, pokozne mowily ze za dwa dni nie bedzoe ani sladu.
Zobacz załącznik 877698
Gratuluję cudowny [emoji7]

Zobacz załącznik 877698
Gratulacje

Gratulacje!!! :) Dziekuje dziewczyny za wszystkie cieple slowa!

Niesamowite jakie to cudy sa, te nasze maluchy... powiem Wam, ze mam niesamowitego faceta! Dziekuje, ze mam to szczescie, ze mamy prywatna sale rodzinna poporodowa i tak sobie tutaj razem mieszkamy od kiedy Ksawi sie urodzil, bo naprawde po tej cesarce kolorowo nie jest... Moj chlop natomiast spisuje sie na medal.

Nigdy w zyciu nie widzialam tak zaangazowanego i zakochanego w dziecku faceta. Leze i placze, bo sam nie mial ojca przez cale zycie, a jest taki cudowny, ze nie wyobrazalam sobie ze to w ogole mozliwe w najsmielszych snach... chyba siada mi na hormony... :/ a pomyslec ze jeszcze tak niedawno temu zastanawialam sie czy w ogole urodzic... :/ chyba popelnilabym najwiekszy blad w zyciu... nie moge sobie dac z tym rady :/

Dosyc ckliwych kawalkow... :D biust mi urosl chyba o 10 rozmiarow... troche boli. Masowac? Macie jakies spawdzone sposoby?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry