reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja się zastanawiam czy dziś czegoś nie będzie.
Mąż jedzie teściów na wesele zawieść. Nie będzie go z 3-4 godziny. Upławy mam duże. Już z rana 3 razy mnie przeczyściło. A ja sama z dzieckiem w domu zostaję. Jeszcze pech dzisiaj taki, że jak się kąpałam pod prysznicem to przestała ciepła woda lecieć, skurcz łydek mnie złapał, spod prysznica leci i pralka wylewa. Po prostu Świat może coś mi mówi. Jakby nie patrzeć 39tc już leci. :)

Jejku dziewczyny ale mam humorki wczoraj się śmiechem zanosilam i nie wiem czemu ale z rana płacz mała się wystraszyla ehh a teraz jeszcze szklanke stluklam [emoji34][emoji34][emoji34]wrrr niby objawy porodowe mam od 3 dni a porodu nic a nic widu.
Ja to samo,objawów sto tysięcy,termin minął,ale żadnych konkretnych akcji:/

Kurka wodna juz chce rodzic teraz zaraz
ja tez juz dola lapie w tym szpitalu Malemu na ktg znow tetno skakalo 150 do 170 ale nic nie mowili .jak wczoraj poszlam do sklepu na dole szpitala wrocikam z mokra bielizna .ale po tescie nie wychodzi ze to wody ciekna. podkladka wczoraj i dzis wilgotna ale bez barwne i bezzapachu wiec nie mocz.na sluz czy czop za rzadkie a szyjka zamknieta

O prosze mąż mnie uszczęśliwil na 6 rocznicę ślubu dostałam taki o to piękny skórzany portfelik cudny [emoji4][emoji7]. On wie jak mnie pocieszyć hehe
20180714_112222.jpg

Załączniki

• 20180714_112222.jpg
    20180714_112222.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 749
A ja się zastanawiam czy dziś czegoś nie będzie.
Mąż jedzie teściów na wesele zawieść. Nie będzie go z 3-4 godziny. Upławy mam duże. Już z rana 3 razy mnie przeczyściło. A ja sama z dzieckiem w domu zostaję. Jeszcze pech dzisiaj taki, że jak się kąpałam pod prysznicem to przestała ciepła woda lecieć, skurcz łydek mnie złapał, spod prysznica leci i pralka wylewa. Po prostu Świat może coś mi mówi. Jakby nie patrzeć 39tc już leci. :)

No ale jednak to byłby niezły pech gdyby akurat teraz się zaczęło...

Ja tez dołączam do chetnych[emoji844][emoji844][emoji844]

reklama
Do góry