Margana
Fanka BB :)
Gratulacje!Magdalena ur.06.07.18 w sposób naturalny , 3580 g. i 59 cm.Zobacz załącznik 874605
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Magdalena ur.06.07.18 w sposób naturalny , 3580 g. i 59 cm.Zobacz załącznik 874605
Slodka[emoji3] Gratuluje!
Gratuluje ❤❤❤❤❤
Aaa, w ten sposób, dzięki. Juz sobie wyobrazalam że bede leżeć plackiem póki nie puści.Przy sn dostaje sie mbiejsza dawke lekow nuz przy cc. Tak zeby czuc skurcze, a nie czuc volu. Nawet w trakcie dzialania zzo mozna sie poruszac.
Slicznotka [emoji7]
Ja mam tak juz ze dwa tygodnie. I z dnia na dzien jest coraz gorzej. Skurcze juz mocno bolesne, a bol krocza taki ze ledwo chodze.Aaa, w ten sposób, dzięki. Juz sobie wyobrazalam że bede leżeć plackiem póki nie puści.
Czy Wam organizm się czysci przed porodem? Od wczoraj okropnie się czuje. Oslabiona jak przy grypie, mdłości i ból w krzyżu. A w dodatku Każdy spacer wywoluje regularne skurcze, przechodzą jak usiade..
Mam nadzieję,że to juz blisko a nie żadna grypa czy coś w tym stylu. Ledwo z zapaleniem dziasla sie uporalam :/
Hej jestem z sierpniowek tez mam taki bol krocza ze ledwo chodze.. skurcze nie regularne ale bolesne.. najgorzej jak ciagnie w dol..Ja mam tak juz ze dwa tygodnie. I z dnia na dzien jest coraz gorzej. Skurcze juz mocno bolesne, a bol krocza taki ze ledwo chodze.
Hej jestem z sierpniowek tez mam taki bol krocza ze ledwo chodze.. skurcze nie regularne ale bolesne.. najgorzej jak ciagnie w dol..
A masz juz ciaxe donoszona?Hej jestem z sierpniowek tez mam taki bol krocza ze ledwo chodze.. skurcze nie regularne ale bolesne.. najgorzej jak ciagnie w dol..
Hyhy moja ma 1.5 cm miekka i rozwarcie na 1 cm.. tez mnie cala miednica boli,spojenie itd..Ja tak samo do tego spojenie boli i wogole wszystko i skurcze są i szyjka miekka i rozwarcie na 2 cm i dupa blada z porodem [emoji23] końcówka najgorsza