Margana
Fanka BB :)
Sliczna[emoji3]Zuzia [emoji173]️Zobacz załącznik 874198
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczna[emoji3]Zuzia [emoji173]️Zobacz załącznik 874198
A no fakt po cesarce to nie musisz.@malena164 gratulacje
powodzenia mamuśki
nie szalejcie tak bo z Nikosiem zostaniemy sami tutaj
@olaaa7 po cc nie będę potrzebowała
Ja też już chce i tak czekam i czekam. Najgorszy jest ten brak skurczy bo nawet nie wiem na kiedy się nastawić na cokolwiekGratulacje dla wszystkich mam!
A kiedy kolej na mnie przyjdzie? Te chce już tuli moje maleństwo
eh ja w poprzedniej ciazy kombinowalam z olejkiem rycynowym nie dosc ze straszne mdlosci to po kilku godz skurcze przeszlyKupiłam dziś olej z wiesiołka w kapsułkach, podobno też pomaga w porodzie, żałuję tylko że tak późno o tym doczytałam no ale nic. Łykam i zobaczymy co będzie. Jutro rano chyba wypije troszkę tego oleju rycynowego.
ile można kilogramów zostawić w szpitalu ? tak się właśnie zastanawiam
Ja przy synu zostawiłam 8kg, ale wtedy miałam +23. Teraz mam +8 więc może zostawię wszystko [emoji14]ile można kilogramów zostawić w szpitalu ? tak się właśnie zastanawiam
Tego to nikt nie wie[emoji6]A no fakt po cesarce to nie musisz.
Ja też już chce i tak czekam i czekam. Najgorszy jest ten brak skurczy bo nawet nie wiem na kiedy się nastawić na cokolwiek
Generalnie samo dziecko to masz że 3,5kg dodaj litr płynu owodniowego, dodatkowy litr krwi, to już masz około 5,5kg. Do tego powiększona macica się obkurcza, nadmiar wody schodzi z organizmu. Ja wróciłam lżejsza o 8kg, a do 3 miesiąca synka na samym karmieniu spadło kolejne 8. O resztę już trzeba było trochę powalczyć.właśnie ciekawe od czego to zależy